Home » today » News » The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 04:48:13

The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 04:48:13

пи или в семейството си. Нека информацията да достигне до всички, които се нуждаят от нея. ⁤Заедно⁣ можем да преодолеем ограниченията и да​ постигнем промяна!

Благодарим ви, че сте част ⁤от⁤ нашето общество!

ла на приятелите си!

си!

, за да помогнете на истината да достигне⁤ до повече ‌хора. Само като се обединим и​ действаме заедно можем да преодолеем ограниченията, които ни⁤ бяха‍ наложени. Нека ⁣бъдем смели и решителни в борбата⁣ срещу корупцията и‌ несправедливостта. Само по този начин ще постигнем промяна и ще възстановим ⁣духа на нашето обединено кралство.

Превод: СМ

дователно в късните демокрации изкуството на управлението се⁣ превръща в деликатен въпрос за балансиране на продължаващите нечестни⁣ действия⁣ с подклаждането на страх, като​ последният оправдава нови разширявания‌ на властта от страна на управляващата партия.⁣ Следователно ⁢те обявяват нова черна смърт заради несмъртоносен ⁢вирус, като същевременно крият действителните щети, нанесени от‌ тяхното лекарство за ваксина.

Те хвърлят страната ​в международни конфликти и заплашват‍ населението с ядрена катастрофа, като същевременно пренебрегват факта, че самата национална родина бързо се превръща в държава от‍ третия свят с‌ пропадаща здравна система и застойна икономика.

Те се стремят да разпространят „осъзнаването“ на натрапчивите призраци на „хомофобията“ и „трансфобията“, като същевременно мълчат⁤ за ‌демографската катастрофа, в която е изпаднала нацията.

Те⁢ прокламират, че гражданите трябва да преодолеят своя системен и дори неосъзнат расизъм, докато наводняват страната с новопристигнали от далечни земи, които нито обичат, нито познават националната култура,‌ нито искат.

И те обявяват предстоящ „климатичен апокалипсис“, като същевременно пренебрегват много ⁢реалния проблем, че 40% от възрастното население няма собствени домове.

Във всеки от горните случаи, ако истинският проблем – вместо фалшивия, но ​широко разпространен проблем – бъде⁢ признат, но оставен без внимание, ще ⁢има такъв социален​ гняв, че‍ правителството едва ли ще​ оцелее.

И така, ​избраният метод е да ⁣се преструва, че не е запознат с‌ истинския проблем до следващата предизборна кампания, по време на която политиците внезапно ще признаят и ще обещаят да‍ се справят с тези истински проблеми, само за да ги ‍оставят⁤ нерешени при завръщането си на⁣ власт.

С всеки насаждащ страх разказ ‌правителствата са по-способни да направят нещо извън демократично, а именно да извършват заграбване на власт бе

и групи, за да помогнем на повече хора да се освободят от манипулацията.

си!

общаващо безопасно място за мъже, които харесват бира, коли ⁢и момичета“.

Поради основаването на този училищен клуб, синът на работника заедно с останалата част⁢ от групата му са отстранени от училището‌ на основание хомофобия.

„Просто не мога‍ да понеса повече от това“, каза работникът, ‍докато завършваше историята за изпитанието на сина си, „изглежда, че​ вече никой не може да каже това, което⁤ мисли, или дори ⁤да ‍се посмее малко.“ Кимнах съчувствено.

След ‌това другият работник ми каза, че той и съпругата ⁣му наскоро са били отведени настрана от част от персонала в началното училище към ⁣Англиканската църква на малкото ⁣му момче.

Тяхното момче, на шест години, носело малко сребърно кръстче около врата си, носено под ризата му, което било забелязано от учител ⁢по време на физическо​ възпитание. Персоналът обяснил, че‌ макар носенето на малък кръст да не противоречи на политиката за‍ униформа на училището, това може да накара други ученици да се чувстват неудобно, ⁢тъй като не споделят неговите и религиозните възгледи на ​семейството му.

Междувременно​ бащата на детето ми обясни, че в класа имало още едно момче, което било‌ отглеждано от родителите си като‌ момиче, идвало на училище с рокля,⁢ със свински опашки и обеци. Очевидно това беше приемливо; ⁤но малкият, скрит сребърен кръст не беше приемлив.

Открих, че водя ‌подобни разговори все ⁤повече и повече. Те се случват на приглушени тонове. Сякаш нормалните хора живеят при нещо, сравнимо със съветския режим, шушукат в лошо осветени ⁤улични ъгли с надеждата някой съсед‍ да не ги докладва на властите.

Но тези шепоти стават все по-силни, а шепнещите по-уверени,​ тъй като започват да осъзнават, че не са толкова сами. Има мълчаливо мнозинство, на което му ⁣е писнало и иска промяна.

Британската консервативна⁤ партия е на власт вече 13 години. Те можеха да ⁢приемат произволен брой законодателни актси в социалните мрежи!

ите ⁣си!

атично всички дисиденти, като‌ същевременно оставят 94,3% от истинските ‍престъпления неразкрити. Британците вече не признават страната си и не могат ​повече да издържат на тази ситуация.

Консервативната партия на Обединеното кралство ​по същество изостави старите избиратели на торите, които поддържаха партията толкова дълго. ​Старият гласоподавател на торите винаги е искал само патриотична партия, която да запази — главно чрез насърчаване на местното управление — установения начин на ⁢живот, който нацията е развила ​през вековете.

Той искаше партия, която да поддържа градските пейзажи красиви, да позволява на селските хора ⁣да управляват собствената‍ си природа, да поддържа ниски ⁣данъци, да не нарушава установените общности, да не нарушава древните институции на страната, да защитава свободите и автономията на семейството, докато ​активно гарантирайки здравето му, направи поне първото стъпало на стълбата на собствеността достатъчно лесно за изкачване и да не извършва груби, отгоре‍ надолу, неразумни, опасни правителствени действия ⁤като тези, които видяхме през по-голямата част от 2020 и 2021 г.

Докато старият гласоподавател тори беше ⁣изоставен от‌ своята‌ партия, старият британски лейбърист социалист беше ⁤изоставен от своята. Лейбъристката партия сега е по ‌същество кабала⁤ от глобалистки пакостници, с лоялност към всеки, но не и към семействата ⁣на английската работническа класа, които формираха нейната най-предана база от ⁢поддръжници.

Законопроектът​ за лов​ на​ Тони Блеър загуби дела на Лейбъристката партия в гласуването в селските райони,⁤ а неговото изкривено ‍водене ⁣на война – привидно ⁣оправдано с повече‌ измама⁢ – загуби доверието на всички останали.

Блеър остава ключов злодей в съзнанието на ⁣онези, които не вярват на днешната олигархична политика. През годините той ни каза, че благодарение на неговата намеса Ирак ще бъде демократичният модел на добро управление вси‍ в⁤ социалните мрежи!

тели и‌ семейството си!

фила си!

за да помогнете ​на истината⁢ да достигне‌ до повече хора!

си!

групи⁢ и форуми, ⁢за да достигнем до повече хора!

приятели и близки, за да се присъединят към нас!

приятели и близки!

иятелите си и с приятелите си!

фила си!

групи и форуми,⁣ за да насърчите другите да се присъединят към нашето ‍движение ‍за⁣ свобода и справедливост. Само като​ обединим усилията си можем да преодолеем‍ ограниченията, които ни бяха наложени ‍от системата. Нека работим заедно и да създадем по-добро бъдеще за всички нас.

приятели⁣ и близки!

ществено желание.

Това би изисквало политики в полза на ⁣семейството; родителите никога да не бъдат възпрепятствани да знаят съдържанието на училищната програма на децата си; всички ресурси, за‍ които се смята, че съдържат трансактивистки или сексуализиращи ‌материали,⁤ да бъдат изтеглени от училищата; и за​ официално‍ признаване, че без пряка правна намеса родителите остават изключителни законни ‍настойници на собствените⁤ си деца.

Също‌ така⁢ би било необходимо​ да се създаде програма за гражданство в рамките на образователните институции, предлагаща елементарно обучение по британската конституция‍ и общото право ‌(в Англия), както и религията на страната – в която все още имаме сакрална монархия, лордове, духовенство и установена църква.

Тази програма ще призове за правителствена реформа, обещавайки децентрализиране на управлението, предоставяне на повече изпълнителна власт на ‍местните, отговорни съвети; за отмяна на политиката, която​ е попречила на селските общности да управляват собствената си природа; за изоставяне на политика, основана‌ на ангажимента ⁤на страната за ⁢„нетна нула“; за официална парламентарна декларация, че замразяването⁢ на банкови сметки няма да бъде разрешено за никого, освен за тези, за⁣ които е установено, че перат пари – и за такъв механизъм никога да не бъде използвани като средство за ‌наказание, принуда или ⁣социален контрол на гражданите;⁤ за ангажимент за парично обращение и изоставяне на политиката, ‌насочена към формирането на цифрови валути на централната банка.

Това би изисквало незабавна загуба на поста на политици, които призовават за извънзаконово наказание на който‍ и да е член на гражданството‌ (тоест ⁢без⁤ надлежен процес); за⁢ провеждане на независимо разследване — не от ⁤парламентарна ‌избрана комисия — относно това, което е било известно и количеството⁤ дезинформация, която е била‍ умишлено разпространена по време на епизода на COVID 2020-21; и накрая ⁣за официалното отхвърляне на членството на страната в Европейския‌ съд ⁢по правата на човека в Страсбург, което е несъвместимо‍ с британската концепция за „закон‍ на ​страната“.

Нещо повече, такъв популизъм би се съсредоточил върху реформата на правоприлагането, като се започне със задълбочено разследване на разпространението на пробудената идеология в обучението на полицейски служители в Обединеното кралство, съчетано с‍ преквалификацията на полицията ‍в уменията на традиционната полиция; официалното премахване на ⁣всички записи на „непрестъпни инциденти с омраза“ и други полицейски мерки в стила ​на мисловни престъпления; одобрението на изключително тежки⁢ наказания​ за ⁢реални престъпления, които засягат неблагоприятно живота на обикновените спазващи закона ⁣граждани, главно грабежи, престъпления с нож и сексуални престъпления срещу деца.

И⁤ накрая, ⁣това ще изисква практическа политика за ефективен граничен кола на‍ приятелите си!

Our hero​ must continue the fight he⁣ has ⁣started. He must be immensely brave‌ like a classical hero from ⁤antiquity. It is very likely that the populist tide‍ may fail, as the machinery of power uses everything in its arsenal to ‍destroy him and his followers. But ​if he succeeds, then he can ‍begin​ the ​return to the United Kingdom of ⁢that‍ spirit which once animated him, from his ⁤exile during the long oligarchic occupation ‍that torments the peoples of‌ the kingdom.

Translation: SM

Our YouTube channel: ⁣

Our Telegram channel:

This is how we will overcome the limitations.

Share in your profiles,⁣ with friends, in groups and on pages.

ижение е опасен за демокрацията и свободата на изразяване.

Но ⁢ако лидерът успее да остане твърд⁣ и да продължи да говори истината, да предлага решения за проблемите на обикновените хора и да показва истинските⁤ си намерения за подобряване на ⁤обществото, ‌то в⁢ крайна сметка той ще победи. Хората ще разберат,⁢ че те са били манипулирани⁢ от медиите и политическите елити и ще се обединят зад него.

Такъв лидер ⁤може да промени историята‌ на това кралство и да го направи по-добро ⁣място​ за всички негови граждани. Той ⁢може да възстанови нацията и да я направи горда от​ своите ‍ценности и традиции. Той⁤ може да бъде герой за някои и ⁣враг за други, но‌ най-важното е, че⁢ той ще бъде истински лидер, който‍ следва своите убеждения и служи на своя народ.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.