Home » today » Technology » Trendy robotických psů: Boston Dynamics vs. Xiaomi vs. Tecno – Kdo vyhrává závod o nejlepšího robopsa?

Trendy robotických psů: Boston Dynamics vs. Xiaomi vs. Tecno – Kdo vyhrává závod o nejlepšího robopsa?

Dynamic je robotický ⁢pes vybavený ​umělou inteligencí, která poslouchá‌ hlasové pokyny. Může být ovládán pomocí dálkového ovladače nebo⁢ smartphonu. Dynamic má bezdrátové technologie ⁤Wi-Fi ⁣6 a Bluetooth 5.2⁤ a řídící jednotku od⁤ výrobce ⁤Arm s osmi jádry.⁤ Má také úložiště o velikosti 64‍ GB.

Co ⁤se týče baterie, Dynamic má akumulátor ​o kapacitě 15 000 mAh, což by mělo vystačit na ⁤asi hodinu a půl provozu. Baterie je vyměnitelná, takže je možné pejska udržet v provozu déle ⁢s více bateriemi.

Tecno zatím neplánuje ⁣pejska uvést na‌ trh a slouží spíše jako ‌ukázka inovací ​v oblasti robotiky a ‌umělé inteligence. ⁤Cena druhé generace Dynamic je 3 000 ⁤amerických ‌dolarů.hý model ⁤od Tecna není k dispozici na trhu.

Je tedy otázkou, zda se tyto ⁤robotické psy stane populárními a budou mít skutečné využití v domácnostech, nebo zda zůstanou pouze jako zajímavá ⁣technologická ukázka. Každopádně je‍ jasné, že oba výrobci ‍se snaží posunout ‍hranice⁣ v ​oblasti robotiky a umělé inteligence a​ ukázat, co vše je dnes možné.⁣ Budeme tedy zvědaví, ⁢jak se bude tato oblast dále vyvíjet ⁣a⁣ zda se dočkáme skutečně užitečných ‌a praktických aplikací těchto technologií v⁣ našich domácnostech.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.