Home » today » Entertainment » Navigating the Depths of Acting: An Inside Look at Petr Uhlk’s Journey

Navigating the Depths of Acting: An Inside Look at Petr Uhlk’s Journey

Petr Uhlk hrál v minisérii Metoda Markovi postavu Hojera. Během⁣ natáčení prožil několik náročných scén a uvědomil si, že témata, která se ‌v seriálu objevují, mají ⁢sociální význam. ‌Seriál​ Adikts, který režíroval Adam Sedlák, podle něj rozvinul diskuzi o prevenci drogových závislostí. Uhlk také prozradil, že ‌se setkal s citlivostí mladé generace, která ho ovlivnila‌ i⁢ v rámci herecké profese.>Te u ale vm, e je to⁢ mon dlat o hodn istji, ‍co se te vztahu k okol.​ Bylo to pro m⁣ hodn komplikovan v tom, e lo o prvn⁣ velkou hereckou ⁤pleitost ped kamerou. Dval jsem do toho pln vechno, take ⁣as ‌na osobn ‌ivot vbec nebyl. Sobecky jsem vdl, ⁣e to je ‌patn, ale stejn jsem⁢ byl pesvden o tom, e ‍to jinak ⁤nelze, co je pesn ‌vc, kterou takhle asi pt neudlm, vysvtluje.

Minisrii Metoda Markovi: Hojer uvd Voyo a sleduje metody vyetovatele Jiho Markovie, kter ‍se dky nim zapsal do‌ historie ⁣oboru. I k nejbrutlnjm vrahm​ dokzal pistupovat lidsky a ‌s empati. Jednm z nich byl i Hojer, ‌jeho ⁢ztvrnil ‍Uhlk. Spolen v prbhu esti epizod absolvovali hned nkolik nronch scn.

Co se dje na place, kdy se takov momenty doto a vypne kamera?

lovk vdom vypne sv stoprocentn pesvden o tom, e to byla skutenost nebo‍ e se ​o ni pokou. Vzhledem ⁣ke⁤ komornmu obsazen placu pi naten‍ ve vslechovch mstnostech tomu nebylo tk uvit, vzpomn.

Tuil⁢ Uhlk u bhem vzniku minisrie, e​ bude‍ naten Metody⁤ Markovi nakonec jednm z nejnronjch obdob jeho ivota? Fungoval jsem bhem naten v pln jinm mylenkovm rmci, take jsem nevnmal, e by se ​mnou bylo nco patn.‍ Njakou vnitn vychlenost jsem si zaal hodn uvdomovat⁢ a pot, co jsme skonili. Nebo pesnji⁢ te, kdy uplynul njak as ⁢a mm monost si vechno zptn pojmenovvat, popisuje.

Ozvali se vylen narkomani

Krom Metody Markovi⁣ nebo Adikts mohou televizn divci Petra Uhlka znt ⁢tak z nekonenho serilu Ulice.

Uvdomil ‌jsem si, ‍e ⁣seril, ke ktermu jsem ml od⁤ zatku trochu skeptick pstup, m ⁢pesvduje m dl vc o tom, e m smysl. ‌Tmata, kter⁤ tam e ​moje postava, jsou dleit… Anonymn alkoholici, ezomejdstv, m to svou sociln lohu,⁤ mn.

Ze srie Metoda ‌Markovi: Hojer

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.