Home » today » Technology » Asus Zenfone 11 Ultra: Cena, specifikace a recenze v roce 2022

Asus Zenfone 11 Ultra: Cena, specifikace a recenze v roce 2022

Asus se⁤ s novým modelem⁢ Zenfone 11 Ultra snaží prosadit na trhu, a to zejména ⁣díky ceně. ​Telefon nabízí solidní výkon ‍díky procesoru Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, kvalitní displej s obnovovací frekvencí 144 Hz⁤ a certifikací IP68. Baterie s kapacitou‌ 5 500 mAh a rychlé nabíjení jsou⁤ dalšími pozitivními body tohoto‍ zařízení.

Co se‍ týče designu, Zenfone 11 Ultra se ⁢odlišuje od herních zařízení⁣ a spíše připomíná klasické notebooky⁤ Zenbook. ⁢Telefon‌ má trojitý ⁢fotoaparát s 50Mpix hlavním‍ snímačem a estiosou gimbalovou stabilizací.

Nicméně, vzhledem k ceně se Zenfone 11 Ultra může stát zajímavou volbou pro uživatele, kteří hledají ⁢solidní ⁢výkon a kvalitní displej. Avšak v konkurenci s jinými modely v⁤ podobné⁣ cenové kategorii, jako jsou Samsung Galaxy ​S24+, iPhone ‌15⁤ Plus,‌ OnePlus⁣ 12,⁣ Vivo X100 ⁢Pro‍ nebo Pixel 8 Pro, bude⁣ mít Zenfone 11 Ultra⁢ těžký úkol vyniknout.upovat⁢ na ​velmi vkonn a dobe vybaven smartphone, kter me bt zajmavou volbou pro uivatele, ‍kte hledaj vkon a kvalitu ⁢za rozumnou cenu. Zenfone⁤ 11 Ultra m zajmavou kombinaci vkonu, vkonn baterie a kvalitnho displeje, co ho⁤ dl od konkurence. Nicmn, bude zajmav​ sledovat, jak se bude nov model Zenfone 11 ​Ultra prosazovat na ⁢trhu plnm⁤ konkurenc.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.