Home » today » Technology » Asus Zenfone 11 Ultra: Cena, specifikace a recenze v roce 2022

Asus Zenfone 11 Ultra: Cena, specifikace a recenze v roce 2022

Asus se s novým modelem Zenfone 11 Ultra snaží prosadit na trhu,⁣ a to ‍zejména díky ceně. Telefon ‌nabízí solidní výkon​ díky procesoru Qualcomm‌ Snapdragon 8 Gen 3, kvalitní‍ displej s vysokým rozlišením a obnovovací frekvencí a také certifikaci IP68. Baterie s kapacitou 5 500⁣ mAh a‌ rychlé nabíjení ⁣jsou ‌dalšími pozitivními ‌body tohoto⁤ zařízení.

Co se týče fotoaparátu, Zenfone 11 Ultra disponuje trojitým objektivem⁢ s gimbalovou⁣ stabilizací, což by mohlo být zajímavé⁣ pro‍ fotografy a videografy. Nicméně,​ v konkurenci‍ s jinými modely smartphonů v této cenové kategorii by ‌mohl mít Zenfone 11 Ultra potíže ‌vyniknout.

Celkově vzato, Zenfone ⁢11 Ultra není nejlepší⁢ volbou pro ty, kteří hledají absolutní špičku v oblasti smartphonů. V této cenové ⁣kategorii ​existují ‍atraktivnější modely od jiných výrobců, které by mohly být pro uživatele lákavější.upovat na⁤ velmi vkonn ‌a dobe vybaven smartphone, kter me bt zajmavou volbou pro uivatele, kte⁤ nechtj utratit tolik penz za absolutn pikov modely. Zenfone 11 Ultra nabz vkon, vkonn baterii, ⁣kvalitn displej a solidn fotoapart za relativn pznivou cenu. Je to tedy zajmav volba pro ty, kte hledaj vkonn smartphone s dobrm pomrem cena/vkon.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.