Home » today » Entertainment » The Impact of Actor Strikes on Businesses in Los Angeles

The Impact of Actor Strikes on Businesses in Los Angeles

i další⁤ podniky spojené se zábavním průmyslem v Los Angeles. Stávky herců a ​spisovatelů mají⁣ totiž negativní ⁤dopad ‍na jejich tržby a ‍příjmy.

Restaurace, kavárny a bistra ve ‌městě Burbank,‍ které ‍se nachází nedaleko Hollywoodu, se potýkají ​s poklesem návštěvnosti během​ dopoledne. Zákazníci se v​ těchto⁢ hodinách ​vyhýbají těmto podnikům, což‌ způsobuje neobvyklá hluchá místa. Majitelé začínají uvažovat‌ o propuštění zaměstnanců, aby se ⁤vyrovnali⁣ s poklesem ‌tržeb.

Angela Marsdenová, majitelka restaurace‍ Pineapple⁣ Hill Saloon & ‌Grill, se svěřila deníku‍ The Guardian, že její podnik‍ již prošel mnoha problémy spojenými s pandemií covidu-19. Následně se musela vypořádat s rostoucí kriminalitou a ‍vysokými cenami. Když si myslela, že se situace konečně uklidní, přišla stávka herců a spisovatelů, ‌kteří podnik podporují. Marsdenová ⁤se‍ obává, že i oni brzy pocítí dopady stávky na své úspory.

Podobně ⁢je na tom i čistírna oděvů Milt & Edie’s, která​ ztratila zákazníky z⁤ filmového a televizního ⁣průmyslu. Studio Warner Bros, Disney a Universal již nezasílají oděvy na čištění před natáčením nebo před⁢ galavečery a premiérami. Manažer Robert Shapiro ‍uvádí, že⁣ tržby čistírny kvůli stávkám klesly o dvacet‍ procent.

Stávky herců​ a‍ spisovatelů tak zasahují‌ do různých⁣ oblastí zábavního průmyslu⁣ v Los Angeles. Řidiči,‌ cateringové společnosti, ‍vizážisté, fotostudia, kadeřnické a ⁣nehtové ⁢salony ​se také potýkají s‌ poklesem ⁣tržeb a příjmů. Situace​ je pro podniky v ⁢Los Angeles velmi obtížná, a to ⁣zejména po náročném období pandemie ​covidu-19.

Zdroj: The GuardianStávky v ​Los Angeles ohrožují místní podniky

Los Angeles, Kalifornie⁣ -⁤ Stávky v Los Angeles, ⁣které zasáhly ⁤herce a spisovatele, mají ‌negativní ‌dopad na místní podniky. Restaurace, kavárny, čistírny ⁣oděvů a další podniky se potýkají s​ poklesem tržeb a obavami o budoucnost.

Jedním ⁣z postižených podniků​ je čistírna oděvů Milt & Edie’s, ​která se nachází nedaleko sídla světového producenta⁣ filmových a⁤ televizních ⁣děl Warner Bros ve městě Burbank. Studio přestalo do čistírny posílat oděvy kvůli stávkám a tím⁤ pádem‌ přišla čistírna o důležité zakázky. Tržby⁢ podle manažera Roberta ⁣Shapira poklesly ⁢o dvacet procent.

Stávky mají​ dopad i ‌na​ další podniky⁣ spojené ⁤se zábavním průmyslem. Řidiči, cateringové společnosti, vizážisté, restaurace, kavárny, fotostudia, kadeřnické‌ a nehtové salony se ⁢potýkají ‍s poklesem zájmu a tržeb. Majitelka restaurace Pineapple Hill Saloon & Grill Angela Marsdenová uvedla, že Los Angeles⁢ už ‌nemůže být v horší pozici.⁣ Její podnik prošel v minulosti covidem ⁣a⁣ následně bojoval s kriminalitou a zvýšenými cenami.⁣ Nyní se navíc ⁤potýká se stávkami herců a spisovatelů, kteří ji podporují.

Podniky ve městě Burbank, ⁣které se nachází v⁢ sídelní oblasti Los Angeles, se potýkají s neobvyklými ⁤hluchými místy během dopoledne a‍ začínají uvažovat o propuštění⁣ zaměstnanců. ⁢Šéf hollywoodského⁣ sdružení⁣ drezérů zvířat vyjádřil obavy o budoucnost svých svěřenců, protože neví, jak dlouho budou schopni je krmit.

Stávky v ​Los Angeles mají ‌tedy širší dopad‍ než ⁢jen na herce a spisovatele. Místní podniky ‍se potýkají ‌s poklesem tržeb a‍ obavami ‍o‍ budoucnost. Doufejme, že ​se situace brzy vyřeší a podniky⁣ se vrátí‍ k normálnímu provozu.
detail photograph

Jaké jsou hlavní příčiny výrazného poklesu zájmu o služby v zábavním průmyslu​ v Los Angeles?

Potýkají‍ s ‏výrazným ‌poklesem‍ zájmu‍ a ‍žádosti‍ o své ​služby. Například‍ taxi služby​ zaznamenávají‍ výrazný⁤ úbytek‍ ohledně‍ přepravy‍ herců ⁤‍a filmového‍ štábu⁣ na natáčení⁣ místě, zatímco cateringové společnosti⁤ ztrácejí významné zakázky‍ na stravování‍ na place‍.

Mezi ‍nejvíce zasaženými⁢ jsou také‍​ filmová‍ a ‍televizní‍ ​studia, která musí odložit‍ nebo zrušit‍ ⁣produkce‍ kvůli nedostatku herců‍ a ‍spisovatelů. To v konečném důsledku ‍vede k zastavení‍⁣ a ‏zpoždění‏ produkčního cyklu, což má negativní⁤ dopad na jejich tržby a‍ ‍celkovou rentabilitu‍.

Hlavní příčinou ​​stávek‍ herců‍ a‌ spisovatelů‍ je ​​‍jejich‍ žádost‍⁣ o‍ zlepšení‍⁢ svých‍ pracovních‍ ⁢podmínek‍ ⁤a‏ zvýšení‍ platů. Tito zaměstnanci⁤ v ⁣zábavním průmyslu se cítí nedoceněni a‏ ⁢nespokojeni‍ s‍ jejich‍ současnými‍ podmínkami‍, včetně‏ dlouhých‍ pracovních‍ hodin​, ‍zanedbaného‍ volna‍ a‍ nedostatečných‍ ⁢finančních‍ odměn. Přestože‌ jejich‍ nároky‍ mohou být‏ oprávněné,‍ mají⁣ tyto⁡ stávky‍ ‌obecný⁤​ dopad‍ v‍ celém‍ zábavním‍‌ průmyslu‍​ v‌ Los‌ Angeles.

Vládní⁣ orgány ‍mohou hrát‍​ významnou roli‍ při hledání‏ řešení‍ a‍ zprostředkování‍ mezi zaměstnanci‍​ a zaměstnavateli. ‍Je‌ nutné, aby se každá strana podívala na své požadavky a přijala kompromis‍, který‍ ⁣by‍ zohledňoval‏ potřeby‍⁤ všech‍ zainteresovaných‍ stran. To by mohlo​ vést k‍ lepším‍ pracovním⁤ podmínkám ​a zvýšení‍ platu‍ pro‍ herce‍ a spisovatele‍, aniž by to výrazně⁣ narušilo‍ činnost‍ zábavního‍ průmyslu‍ ‍v Los Angeles.

Zábavní průmysl v Los Angeles ⁣je jednou z‍ nejvýznamnějších‍‌ oblastí,‍ ⁣která generuje‍ značné‍ příjmy‍ a ⁣zaměstnanost. Je nutné, aby se stávky herců a‍ spisovatelů řešily‌ rychle‍ ‌a‍ efektivně, aby se minimalizoval jejich⁤ negativní‍ dopad‍ na‍ podniky‍ a‍ zaměstnance. Pouze tak může ‍zábavní průmysl‍ v Los⁣ Angeles pokračovat ⁣ve ‍svém‍ rozvoji‍ a‍ prosperitě‍.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.