Home » today » News » The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 11:48:27

The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 11:48:27

пи или в семейството‍ си. ⁣Нека информацията да ‍достигне до всички, ⁣които ​се нуждаят от нея. ⁤Заедно ‍можем ‍да преодолеем всякакви ограничения и да ⁢постигнем‌ истинска промяна в ⁤света около нас.

Благодарим ви, че сте част от нашето общество!

ила си!

си!

, за да⁤ помогнете⁤ на ⁣истината​ да достигне до повече‌ хора!

дователно в​ късните демокрации изкуството на управлението се превръща​ в деликатен въпрос за балансиране на продължаващите нечестни⁣ действия с подклаждането на страх, като последният оправдава нови разширявания на властта от страна на управляващата партия. Следователно те обявяват нова черна смърт заради несмъртоносен ⁤вирус,⁤ като същевременно крият действителните щети, нанесени от​ тяхното лекарство за ваксина.

Те хвърлят страната в международни конфликти ‍и заплашват ⁤населението с ядрена катастрофа, ⁣като същевременно пренебрегват факта, ⁢че самата национална ‍родина бързо се превръща в държава от третия свят с ⁣пропадаща⁢ здравна система и застойна икономика.

Те се стремят да разпространят „осъзнаването“ на натрапчивите призраци на „хомофобията“ и „трансфобията“, като същевременно мълчат за демографската катастрофа, в която е изпаднала нацията.

Те прокламират, че гражданите трябва да преодолеят своя системен и дори неосъзнат расизъм, докато⁢ наводняват ⁣страната с новопристигнали ‍от далечни земи, които нито обичат, нито познават ​националната култура, ⁢нито искат.

И те обявяват предстоящ „климатичен апокалипсис“, като същевременно пренебрегват много реалния проблем, че 40% от възрастното население няма​ собствени домове.

Във всеки от горните случаи, ако ​истинският проблем – вместо фалшивия, но широко ⁢разпространен проблем – бъде признат, но оставен без внимание, ще има такъв социален гняв,‌ че правителството едва ли ще ⁤оцелее.

И така,​ избраният метод е да се преструва, че ‌не е запознат с истинския проблем​ до следващата предизборна кампания,‍ по ⁣време на която политиците внезапно ще признаят и ще обещаят ‍да се ⁤справят с тези истински проблеми, само за да ги оставят нерешени ⁣при завръщането си ‌на власт.

С всеки насаждащ страх разказ правителствата са по-способни да направят нещо извън‍ демократично, а именно да извършват заграбване на власт бе

на социалните мрежи.

си!

общаващо безопасно място за мъже, които харесват бира, коли‌ и момичета“.

Поради основаването⁤ на този училищен клуб, синът на работника заедно с останалата част от групата му са отстранени от училището на основание хомофобия.

„Просто не мога‌ да понеса повече от това“, каза работникът, докато ⁢завършваше историята за изпитанието​ на сина си, „изглежда, че ‍вече никой не може да каже това, което мисли, или дори да се ⁤посмее малко.“ Кимнах съчувствено.

След това другият работник⁢ ми ‍каза, че той и съпругата му наскоро са били отведени настрана от част от персонала в началното училище към Англиканската църква на малкото му момче.

Тяхното момче, на шест години,‌ носело малко сребърно кръстче около врата си, носено под ризата му, което ⁢било забелязано от⁢ учител по време на физическо възпитание. Персоналът обяснил, ⁤че макар носенето на малък ‌кръст да не противоречи на политиката за униформа на училището, това може да накара други ученици да се ⁤чувстват неудобно, тъй ‌като не споделят неговите и религиозните ‍възгледи на семейството му.

Междувременно бащата на ⁢детето ми обясни, че в класа⁣ имало още едно момче, което било отглеждано ​от родителите си като момиче, идвало на училище с рокля, със свински​ опашки и‍ обеци. Очевидно това беше приемливо; но малкият, скрит сребърен кръст не беше⁢ приемлив.

Открих,⁣ че водя подобни разговори все повече ⁤и⁣ повече.‍ Те се случват на приглушени тонове. Сякаш нормалните хора живеят при нещо, ‌сравнимо със съветския режим, шушукат в лошо осветени улични ъгли с надеждата някой съсед да не ги докладва на властите.

Но тези шепоти стават все ​по-силни, а шепнещите по-уверени, тъй като започват да осъзнават, че не са толкова сами. Има мълчаливо мнозинство, на което му е писнало и иска промяна.

Британската консервативна партия‌ е на власт вече 13 години. Те⁣ можеха ‍да приемат‍ произволен брой законодателни актси⁣ в социалните мрежи!

а си!

атично всички дисиденти, като ‍същевременно оставят 94,3% ‌от истинските престъпления ​неразкрити. Британците вече не признават страната⁤ си и не могат повече да издържат на тази ситуация.

Консервативната партия‍ на ‌Обединеното кралство по същество изостави старите избиратели на торите, ‌които поддържаха партията толкова дълго. ‍Старият гласоподавател на торите винаги е искал само патриотична партия, ‌която⁣ да запази — главно чрез насърчаване ⁤на местното управление — установения начин ⁣на ​живот, който нацията е развила през вековете.

Той искаше партия, която да поддържа градските пейзажи красиви, да позволява на селските‌ хора да ⁢управляват собствената си природа, да поддържа ниски данъци, да ​не нарушава установените общности, да не нарушава древните институции на ​страната, да защитава свободите и автономията на семейството, докато активно гарантирайки здравето му, направи поне първото стъпало на стълбата на собствеността достатъчно‍ лесно за изкачване ⁤и ​да не извършва груби, отгоре ‌надолу, неразумни, опасни⁤ правителствени действия като тези, които видяхме‌ през по-голямата част от ⁤2020 и 2021 г.

Докато старият гласоподавател тори⁤ беше изоставен от​ своята партия, старият британски лейбърист социалист беше изоставен от⁤ своята. Лейбъристката партия сега⁤ е по същество кабала от глобалистки пакостници, с лоялност към всеки, но не и към семействата‍ на ⁢английската работническа ​класа, които формираха нейната най-предана база от‍ поддръжници.

Законопроектът за лов ⁣на Тони Блеър загуби дела на Лейбъристката партия ⁢в гласуването в селските райони, ⁣а неговото изкривено водене на война – привидно оправдано с повече ​измама – загуби ⁢доверието на всички останали.

Блеър ​остава ключов злодей в съзнанието на⁣ онези,‍ които не вярват​ на днешната олигархична политика. През ⁢годините той ни ‌каза, че благодарение на неговата намеса⁣ Ирак ще‌ бъде демократичният модел на добро управление вси в социалните⁤ мрежи!

тели и в групите, в които участвате!

фила‌ си!

за да помогнете на другите да се информират и⁤ вдъхновят!

си!

групи и страниците, които следите. Благодарим ви!

приятели и семейство!

приятели и⁢ близки!

иятелите си и с приятелите‌ си!

фила​ си!

групи и ⁢страниците, които следите. Благодарим ви!

приятели и близки!

ществено желание.

Това би изисквало политики в полза на семейството; родителите никога ‌да не бъдат възпрепятствани да ⁤знаят съдържанието на училищната програма на децата‌ си; всички ресурси, за които се смята, че съдържат трансактивистки или сексуализиращи материали, да бъдат изтеглени от училищата; и за официално признаване, че без пряка правна намеса родителите остават изключителни законни настойници⁤ на собствените си деца.

Също така би било ‌необходимо да се създаде програма за ​гражданство в рамките на образователните⁣ институции, предлагаща елементарно⁤ обучение по ​британската конституция ‌и общото право (в Англия), както и религията на страната – в която все​ още имаме сакрална монархия, лордове, духовенство и​ установена църква.

Тази програма ще призове за правителствена⁣ реформа, обещавайки ‌децентрализиране на управлението, предоставяне на повече ‌изпълнителна власт на⁢ местните, отговорни съвети; за отмяна​ на политиката, която е попречила на селските общности да управляват собствената си​ природа;⁢ за изоставяне на политика, основана на ангажимента на страната за‍ „нетна нула“; за официална парламентарна декларация,​ че замразяването на банкови сметки няма да бъде ‌разрешено за никого, освен‌ за​ тези, за които е установено, че перат пари – и ⁢за ⁢такъв механизъм никога да не бъде използвани като средство за наказание, принуда или социален контрол на гражданите; за ангажимент за парично обращение и изоставяне на ⁣политиката, насочена към ‍формирането на⁤ цифрови‌ валути⁤ на централната⁤ банка.

Това би изисквало незабавна загуба на поста на политици, ‌които призовават за извънзаконово наказание‍ на който ​и да ‌е член на гражданството (тоест‌ без надлежен процес); за провеждане на независимо разследване​ — не от парламентарна избрана комисия — ⁤относно това, което е било известно и количеството дезинформация, която⁢ е била умишлено разпространена ‌по време на епизода на COVID 2020-21; и⁣ накрая ⁣за официалното отхвърляне на членството на ‍страната в Европейския съд ⁣по правата на човека‌ в Страсбург, което⁤ е несъвместимо с британската концепция за „закон⁤ на страната“.

Нещо повече, такъв популизъм би се съсредоточил върху реформата на⁤ правоприлагането, като се започне със задълбочено разследване на разпространението на пробудената идеология в‌ обучението на полицейски служители в Обединеното кралство, съчетано с преквалификацията на полицията в уменията на традиционната полиция; официалното премахване на всички записи ‌на „непрестъпни инциденти с омраза“ и други ‌полицейски мерки в стила ⁤на мисловни престъпления; одобрението на изключително тежки наказания за ⁢реални престъпления, ⁢които‌ засягат неблагоприятно живота на ⁤обикновените спазващи закона граждани, главно грабежи, престъпления с нож и ‌сексуални престъпления срещу деца.

И накрая, това ще изисква практическа политика за ефективен​ граничен коила си!

Our hero must continue the fight he⁢ has started. He must be immensely brave like a⁤ classical hero from antiquity. It is very likely ​that, as the machine of power uses everything⁣ in its arsenal to destroy him ​and his followers, the populist tide may fail. But if he succeeds, then​ he ‌can⁢ begin the return to the United Kingdom of that spirit which once animated him, from his exile⁢ during the long oligarchic occupation that torments the peoples of the⁣ kingdom.

Translation: ⁤SM

Our ⁣YouTube channel:

Our ⁣Telegram channel:

This ⁤is how we ‌will overcome the‍ limitations.

Share in your profiles, with friends, in groups and on⁢ pages.

ижение е опасен за‌ демокрацията и свободата на изразяване.

Но ако ‌лидерът ⁢успее да остане твърд и да продължи да говори и действа в подкрепа на своите идеи, с времето ‌хората ще⁤ започнат да го слушат. Ще видят, че той не е толкова лош, ⁤колкото го определят медиите, и че идеите му за реформи и промени са наистина ‌в ​интерес на страната.

Такъв лидер може да промени ⁤облика на държавата, да я направи по-силна и по-единна. Той може да възстанови гордостта и патриотизма на​ хората и да ги насърчи да работят заедно за по-добро ⁣бъдеще. Такъв ⁤лидер може да ⁣бъде спасител на нацията, ако само хората му дадат шанс ‌да ⁢го покаже.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.