Home » today » Sport » The Clash Between Galatasaray and Fenerbahçe Presidents: Ali Koç vs. Erden Timur

The Clash Between Galatasaray and Fenerbahçe Presidents: Ali Koç vs. Erden Timur

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, ‌Bloomberg HT’de katıldığı İşin Aslı programında çarpıcı ‌açıklamalarda ⁣bulundu. Timur, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Florya Metin Oktay Tesisleri için söylediği sözleri​ açıklamasını istedi.⁣ Erden Timur, “Ali Bey,‌ Florya ilgili açıklama yapacaktır. Yapacağını düşünmemiz lazım.‌ Bir insanı bir şey yapmayacağından emin olana kadar suçlayamazsınız. Ben de kendi adıma‍ bildiğim bilgi ve kayıtları anlatacağım.‌ Doğruluk için anlatacağım. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ya⁢ da Anadolu kulüpleri için‌ değil.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ‌Başkanı​ Ali Koç, Florya Metin⁢ Oktay Tesisleri için ne demişti?

Fenerbahçe’de Olağan​ Yüksek Divan Kurulu Toplantısı düzenlendi.⁢ Fenerbahçe ‌Başkanı Ali​ Koç toplantıda ezeli rakibi ‍Galatasaray ve⁤ Erden Timur hakkında sert söylemlerde bulundu.

“Ligi bitirmemek, ⁣gayrimenkul projelerini bitirmemeye benzemez⁤ demeliydik. ‍Şampiyonluk posterlerini revize etmeyi Allah hiçbir kulübe nasip etmesin! Siz her galatasaray-and-fenerbahce-presidents-ali-koc-vs-erden-timur/” title=”The Clash Between Galatasaray and Fenerbahçe Presidents: Ali Koç vs. Erden Timur”>dönemin güçleriyle kol kola olmayı‌ bilen ⁤bir yapısınız. Şu seçimler bir⁣ bitsin, Florya projesinde ‌neler döndüğünü bir anlatalım sizlere!”

“Bu tarif ettiğim‍ şeyler hangi yapıyı, hangi örgütü hatırlatıyor size? Bu ülkeyi ele geçirmeye çalışan terör örgütünün en güçlü‍ olduğu dönemde​ futbolda en çok ‍faydayı kim ⁢sağladı? Siz faydalanırken biz mücadele ediyorduk. ⁢Bizim örgütle verdiğimiz savaş, gurur kaynağımızdır. ​Sizinki ise⁤ şampiyonluk vesilesidir.”

Erden Timur ne demişti?

Galatasaray Sportif ⁤A.Ş. Başkanvekili Erden ⁢Timur geçtiğimiz sezon, “Lig ‍sonunda elimizdeki her şeyi açıklayacağız.‍ Şu an yapmamızın sebebi, ligin gerginliğini arttırmamak. Şampiyonluk yolunda bizi‌ kimse geri çeviremez.” açıklamasını yapmıştı.
detail ⁤photograph

What are some suitable⁤ synonyms for the ⁤word “unfortunately” that can be used in formal email correspondences

What are some alternatives to the word “unfortunately” in formal emails?

1 thought on “The Clash Between Galatasaray and Fenerbahçe Presidents: Ali Koç vs. Erden Timur”

  1. The intense clash between Ali Koç and Erden Timur showcases the fierce rivalry between Galatasaray and Fenerbahçe. It’s a battle not just between two presidents, but also a reflection of the passion and competition that defines Turkish football.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.