Home » today » Business » T-Mobile vs Vodafone: Neomezený tarif s největším datovým balíčkem na trhu

T-Mobile vs Vodafone: Neomezený tarif s největším datovým balíčkem na trhu

T-Mobile nabízí speciální tarif‌ 6 GB Plus s 30%⁢ slevou pro nové zákazníky, kterou ⁤garantuje po dobu 60 měsíců, ⁤tedy⁣ 5 let. Součástí akvizice tarifu je také služba Pod online, která umožňuje ⁣surfovat i po vyčerpání‌ FUP omezenou rychlostí 256 kb/s. Zákazník ‌si ‍musí každý měsíc aktivovat⁤ tuto službu v aplikaci Můj T-Mobile.

Kromě toho⁢ získá zákazník, který využije současnou nabídku operátora, také dárek za online nákup tarifu – ⁢neomezená data na 30 dní.

T-Mobile není ‌jediným operátorem s nabídkou pro nové zákazníky. Konkurence, jako například Vodafone,‌ také​ nabízí speciální tarify pro nové zákazníky. Vodafone však nabízí méně dat než T-Mobile za stejnou cenu, avšak zahrnuje ⁣neomezené volání⁢ a ​SMS.

T-Mobile letos nabídl také výrazně větší množství dat ve ⁤své akční nabídce než v minulosti. Lednová nabídka obsahovala ⁣12 GB‍ dat, zatímco současná‍ nabídka nabízí‍ 6 GB. Operátor však v současné nabídce omezil množství volných jednotek pro ‌volání a SMS na 150, zatímco v lednové ⁣nabídce‍ byly neomezené.je jasné, že mobilní operátoři se snaží lákat nové zákazníky ⁣různými akčními nabídkami. T-Mobile nabízí novým zákazníkům tarif s⁤ 6 GB ‍daty a 30% ⁣slevou, zatímco Vodafone nabízí tarif s ​nižším množstvím dat, ale ⁤za stejnou cenu. Je důležité porovnat výhody a nevýhody obou‍ nabídek‍ a zvážit, co je‍ pro konkrétního zákazníka důležitější.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.