Home » today » Entertainment » Prince Harry loses battle for royal security, ordered to pay millions – latest news

Prince Harry loses battle for royal security, ordered to pay millions – latest news

Princ Harrym vyrazila ochranka, ale nebude to tak, jak si myslel. Podle zprávy na serveru Expres.cz⁣ se zdá, že se ​Harry bude⁣ muset postarat o svou ochranu⁣ sám, a to i přes své snahy o zajištění ​bezpečnosti. Po soudním‌ sporu ⁣s​ ministerstvem vnitra ⁤totiž nejspíš bude ​muset nést náklady ‍spojené s ochranou sám.

Soudní spor, který Harry‌ vedl s ministerstvem vnitra, mu může přijít ​draho.⁤ Podle odhadů by celková částka, kterou bude muset zaplatit, mohla dosáhnout ‌až jednoho milionu‍ liber. ⁣To⁢ je⁤ obrovská suma⁢ peněz, ​kterou si Harry bude muset najít, aby mohl pokrýt náklady spojené s ochranou.

Harry a jeho manželka Meghan rádi zdůrazňují důležitost bezpečnosti pro svou rodinu. ​Snaží se být jako princezna ⁢Diana a bojovat proti nekalým praktikám médií. Meghan dokonce požadovala ‌vysokou úroveň ​ochrany jako podmínku pro svou‍ návštěvu Británie na oslavy Invictus Games.

Svou​ účast na akci zatím nepotvrdila, a je​ možné, že kvůli soudnímu sporu ani nepřijede. Harry se tak​ bude muset postarat o svou ochranu sám a možná se ‍mu bude ​muset hodně snažit, aby zajistil bezpečnost⁣ své rodiny.

Zdá se, že princ Harry ⁣se ocitl ve složité situaci, kdy musí řešit otázku ochrany své rodiny sám. Bude zajímavé sledovat, jak se s​ touto výzvou vypořádá a jaké kroky podnikne pro zajištění bezpečnosti ‌své rodiny.se vbec ‌provdla‌ s ‌princem Harrym. Nicmn, zd se, e cena ⁣za tuto ochranu byla nakonec​ vysoká.

Je zajímavé sledovat, jak se život princů Harryho a Meghan Markle ‍po odchodu z⁤ královské rodiny vyvíjí. ‌Finanční stránka​ jejich nového života ‍je jistě jedním z klíčových faktorů, které budou muset řešit.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.