Home » today » Entertainment » Ivana Jirešová Trpí Vzácnou Nemocí na Ostrově v Survivoru: Co je Raynaudova choroba?

Ivana Jirešová Trpí Vzácnou Nemocí na Ostrově v Survivoru: Co je Raynaudova choroba?

Syndrom studených končetin, nebo také Raynaudova choroba, je onemocnění tepenného systému, které se projevuje běláním prstů na rukou, necitlivostí, bolestí nebo modřinami. Ve vážnějších případech může dojít k⁤ nekróze tkání. Toto onemocnění postihuje převážně ženy a pacienti se musí vyvarovat stresu,‍ prudkým změnám teplot a kouření.člověku, natož pak ​někomu s touto nemocí. ​Raynaudova choroba postihuje cévy a způsobuje, že ⁢se prsty na rukou a ⁢nohou zbarví do bíla až modra. ⁣Nemoc se projevuje především při náhlém ‌ochlazení nebo stresu, což jsou věci, které jsou na ostrově Survivor běžné.

Ivana se tak rozhodla, že už to‍ dál ​nejde. “Já to tady nezvládám, já ‌to tady fakt nezvládám,” řekla v jednom z‌ dílů. “Já jsem se rozhodla, že​ to tady končím. Já to tady fakt nezvládám. Já se bojím, že‍ mi to⁣ tady zůstane navždycky,” dodala. Herečka tak požádala o odchod z reality show a její přání jí ‍bylo ​splněno.

Fanoušci jí na sociálních sítích přejí brzké uzdravení a chápou, že zdraví je přednější než jakákoli soutěž. “Ivana, držím palce, ať se brzy⁤ uzdravíš,” napsala jedna⁢ z fanoušek na Instagramu. “Zdraví​ je přednější než peníze, to ‌je jasné. Ať se⁢ brzy uzdravíš,” dodal další.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.