Home » today » Business » Investor Ondej David: From Property and Companies to Controversial Connections – HN Luk Bba

Investor Ondej David: From Property and Companies to Controversial Connections – HN Luk Bba

Advokát Ondřej David, známý zejména jako investor do nemovitostí​ a firem v ⁢Česku a USA, se rozhodl investovat do nových projektů. Jeho nejnovější zájem směřuje k výrobci plastových oken, společnosti Window Holding, která je největším českým výrobcem s obratem kolem tří miliard korun. Skupina⁤ Window Holding ⁢je známá především díky ⁣své⁢ značce Veka.

Ondřej David‍ je v posledních letech aktivním investorem a jeho projekty dosahují hodnoty v miliardách ⁢korun. Vedle investic do ‍nemovitostí a firem ⁢se také věnuje ​právní ⁢praxi prostřednictvím své advokátní kanceláře DBK Partners,⁣ která⁢ spolupracuje s velkými firmami v Česku i zahraničí, ⁤včetně⁢ energetického gigantu EZ.

Advokát David ⁢se proslavil⁤ také ‍svým právním zastupováním bývalého premiéra Petra Nečase v‍ kauze plzeňských práv, kde byl Nečas obviněn ze spolupráce s kontroverzním děkanem ​Milanem Kindlem.

Investice do ⁣výroby plastových oken je pro Davida ⁢dalším krokem ve‍ světě⁤ podnikání. Je zřejmé, že ⁢se snaží‌ diverzifikovat⁤ svůj portfólio a⁣ hledá⁢ nové ‌příležitosti na trhu.⁣ Skupina Window Holding​ má‌ silnou pozici na‌ trhu a⁤ její⁢ produkty jsou vyhledávané jak v ‌Česku, ⁤tak i v zahraničí.

Ondřej David se také zajímá ⁤o další oblasti, jako je energetika a bytový trh. Je možné, že v budoucnu uvidíme další investice a projekty v těchto oblastech.

Zatím není známo,⁣ jaký bude⁣ další krok Ondřeje ⁤Davida a jak se bude jeho investice do Window Holding vyvíjet. Nicméně⁣ je jasné, že se‍ jedná o zajímavý krok a že David stále‍ hledá ‍nové příležitosti na ‍trhu.

Zdroj: HN Lukáš Bába
detail photograph

How can‌ PAA enhance productivity and efficiency in daily tasks and routines

Hi! ‌How can I assist you today?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.