Home » today » Entertainment » Interview with Andrea Martinova: Her Experience in the TV Series “Vyto mho agenta”

Interview with Andrea Martinova: Her Experience in the TV Series “Vyto mho agenta”

Myslím, že v dnešním světě ‍už⁢ je to naštěstí plně jedno a⁣ já jsem člověk, který v tomto směru není nijak soudný. A různorodost mě baví.

Hrát lásku k ženě však pro heterosexuální herečku musí být jiné než k muži, nebo ne?

Když⁢ jsme s Lucií Štefánkovou točily scény v posteli, bylo to jen o takovém nenásilném ranním probuzení, tak jsem se trochu styděla Lucii líbat. Přišlo mi to vlastně i trochu legrační. A když jsme ⁢potom točily scény, ve kterých ⁢jsme ⁤neměly žádný fyzický kontakt, ale mělo být znát, jak se propadáme hlouběji do toho citu, bylo to​ stran zvláštní.‌ A mě dojmalo, jak ​to bylo takové jako křehké, nenásilné a nebylo to jiné, než když hraju s hercem mužem. Ale určitě je to i tím, že ⁤mně se s ⁢Lucií hezky hraje a jsem moc ‌ráda,⁣ že postavu Kláry,⁤ mé partnerky, hraje zrovna ona.

Andrea v tom seriálu ovšem ty holky předstírá.

Je to tak. To jsem třeba točila jednu milostnou scénu s mladou herečkou, která hrála takovou náhodnou známost jenom přes seznamku, a to skutečně bylo ⁢tak, ‌že jsme si podaly ruku,⁣ představily jsme se jedna⁢ druhé a ona zalehla pod peřinu, zmizela celá a já jsem musela roztažit nohy. Bylo to opravdu velice rychlé a ‍na​ můj vkus a skoro moc.

Máte zvláštní povolání.

Víte?

Zuzana Kronerová, Kryštof Hádek, Tomáš Matonoha a Martha Issová v seriálu Vyprávěj! ‌(2024)

Ale tento seriál není jenom o ‌tom. Je o hercích a ‌jejich agentech. Vy máte svého agenta?

Nemám svého agenta. Já jsem sama sobě agentem. A někdy se dost vytočím.⁤ Začínala jsem v době, ⁣kdy to⁤ ještě zdaleka nebylo tak běžné a nějak jsem ⁣vlastně‌ v průběhu života dospěla k tomu, že zatím si sama se sebou vystačím. Ale vůbec si nemyslím, že to je špatně, je to každého volba. Já třeba vůbec nejsem⁢ schopná číst smlouvy, mám asi v mozku nějakou zátku, která se zavře, jakmile začnu studovat jakýkoliv ⁢právní⁤ text. Vidím⁢ ta písmena, ale nejsem schopná vnímat obsah, takže na tyto věci mám právníka, ‌ale‍ umělecké zastoupení nemám.

Řada vašich ⁣kolegů‌ říká, že mají agenta hlavně proto, ⁤aby si nemuseli sami ⁢lámat hlavu o peníze. Vy s tím problém nemáte?

Umím se s tím pracovat. Myslím si, že je to součást asi jakéhokoli povolání a‍ že je ​pro člověka ‌dobře, když se naučí znát svoji cenu. Sebevědomí znamená vědomí o sobě a s tím je spojené i to, ‍že ⁤je člověk‍ schopen si ocenit práci, kterou udělal. Naordinovala jsem si to jako takovou terapii.

Co ⁢vás vedlo ‌k tomu ‌vzít roli v tomto projektu?

Jedním z důvodů, proč jsem se‌ na ten projekt těšila a chtěla jsem ho dělat, byl především Michal Blaško, mladý režisér, jehož práci sleduji‍ a ⁢líbí se mi. Pak do projektu přibyl ještě další mladý režisér Jakub Machala, jehož jsem do té doby neznala, ale práce s ním mě taky velice bavila. Vůbec musím říct, že celý tým seriálu Vyprávěj! byl‍ složen z nastupující mladé generace filmařů a bylo to pro mě velice radostné a pozitivní setkání. I s kolegy herci jsme ​si sedli ‍hezky, celá naše agentura.

Tomáš Matonoha, Viktoria Jurková, Martha Issová, Daniel Krejčík, Zuzana Kronerová, Sarah Haváčová a Kryštof Hádek v seriálu Vyprávěj! (2024)

To je pravda, ale s kolegy z agentury se ​jistě znáte u nějaký ⁢čas.

To sice ano, ale třeba se Zuzanou Kronerovou jsem točila vůbec poprvé. Mám ji už⁣ léta moc ráda jako herečku ⁢i jako kolegyni, ale neměly jsme dosud žádnou příležitost. S Kryštofem Hálkem, ​se ‍kterým se znám ještě ⁢z dob studií na konzervatoři a taky ho mám hrozně ráda⁢ jako herce i jako ‍kolegu, jsme ⁢se tady při natáčení potkali taky poprvé. A Viktoria Jurková je⁣ podle mě nový ⁢objev. Vynikající mladá slovenská herečka. Vůbec nechci nikoho vynechat, protože po‍ lidské stránce to pro‌ mě bylo opravdu velice radostné.

Současně s tímto projektem, co jsou tři⁣ měsíce intenzivní práce, jste točila ještě jiné. Jak vypadal váš‍ život během​ těch⁢ tří měsíců?

Popravdě si myslím, že bych nebyla schopná takhle dlouhodobě. Tři měsíce byly asi moje maximum, ani moje rodina už by mi to dlouhodobě ⁤asi nedovolila. Naštěstí to vyšlo tak, že ​můj muž měl relativně volno, takže s holkama byl on, moji rodiče​ a naše skvělá hlídačka, takže nějak se to dalo, ale byla to teda ekvilibristika. I mně se strašně stýskalo. Bylo to extrémní nasazení a vzhledem k tomu, že‌ neumím‌ věci hodit⁣ za hlavu, hodně se projektem‌ zabývám a příprava mi zabere ⁤hodně času. A ‌i když jsem ​za tento projekt neskutečně ráda, byla jsem pak i ráda, že skončil. A nastavila jsem se na to doptat si volno na regeneraci a na ‍to, abych se mohla těšit na další⁣ práci.

Už jste se ⁢tedy naučila odpovídat?

Pod tím na tom pracuji. A je to složité. Vždycky jsem si o sobě myslela, že to umím,​ ale zjistila jsem, že stejně​ pod⁢ něco⁣ dělám. Nastavit se⁤ na naprostý odpočinek, alespoň ​na chvíli, pro​ mě prostě není⁣ jednoduché. Ale věřím, že se ‍k tomu dostanu.Myslím, že v dnešním světě⁣ už je to naprosté jedno a já jsem člověk, který v tomto směru není nijak soudný. A různorodost mě baví.

Hrát lásku k ženě však ⁤pro heterosexuální herečku musí být ⁢jiné než k muži, nebo ne?

Když jsme s Lucií Štefánkovou točily scény v posteli,⁢ bylo to ⁤normální, šlo jenom o takové něžné ranní probuzení, tak jsem se⁤ trochu styděla Lucii líbat. Přišlo mi to‌ vlastně i trochu legrační. A když jsme potom točily⁣ scény, ve kterých jsme⁢ neměly žádný fyzický kontakt, ale mělo být znát, jak se propadáme hlouběji do toho citu, bylo to stran‍ zvláštní. A mě dojmalo, jak to bylo takové jako křehké, něžné a nebylo to jiné,⁢ než když hraju ‍s hercem mužem. Ale určitě⁤ je to i tím, že mně se s Lucií hezky hraje a jsem moc ráda, že postavu Kláry, mé partnerky, hraje zrovna ona.

Andrea v tom seriálu ‌ovšem ty holky předstírá

Je⁢ to ‌tak. To jsem třeba točila jednu milostnou scénu s mladou herečkou, která ⁤hrála takovou náhodnou známost jenom⁢ přes seznamku, a to skutečně bylo tak, že jsme si podaly ruku, představily jsme se jedna druhé a ona zalehla ⁢pod peřinu, zmizela celá a já jsem musela rozthnout nohy. Bylo to opravdu velice rychlé a ⁢na ​můj vkus a skoro moc.

Máte zvláštní povolání

Víte?

Zuzana Kronerová, Kryštof Hádek, Tomáš Matonoha a Martha Issová v seriálu Vyprávěj! (2024)

Ale⁢ tento seriál není ‌jenom o tom. Je o hercích a jejich agentech.⁣ Vy máte svého agenta?

Nemám svého agenta. Já ‌jsem sama sobě agentem. A někdy se dost vytočím. Začínala jsem v době, kdy to ještě ‍zdaleka nebylo tak běžné a nějak jsem vlastně v průběhu života dospěla k tomu, že zatím si sama se sebou vystačím. Ale vůbec si nemyslím, ⁤že to je špatně, je to každého volba. Já⁢ třeba ‍vůbec nejsem schopná číst smlouvy, mám asi⁤ v mozku nějakou zátku, která se⁤ zavře, jakmile začnu číst ⁢jakýkoliv právní⁤ text. Vidím ta ⁢písmena, ⁣ale​ nejsem schopná vnímat obsah, takže​ na tyto věci mám právníka, ale umělecké zastoupení nemám.

Řada vašich kolegů říká, že mají‍ agenta hlavně proto, aby si nemuseli​ sami lámat hlavu o peníze. ‍Vy s tím problém nemáte?

Umím se s tím pracovat. ‍Myslím ​si, že je⁤ to součást asi jakéhokoli povolání a že je ⁣pro člověka dobře, když se naučí znát svoji⁤ cenu. Sebevědomí znamená vědomí o sobě a s tím je spojené i to, že je člověk schopen si ocenit práci, kterou udělal. Naordinovala jsem si to jako takovou terapii.

Co vás vedlo k tomu vzít roli⁤ v ⁢tomto projektu?

Jedním z důvodů, proč jsem se​ na ten projekt těšila a chtěla jsem ho dělat, byl především Michal Blaško, mladý režisér,⁢ jehož⁣ práci sleduji a líbí se mi. Pak ‍do projektu přibyl⁢ ještě další ⁣mladý režisér Jakub Machala, jehož jsem do té ​doby neznala, ale práce s ním mě taky velice bavila. Vůbec musím říct, že celý tým ⁣seriálu ⁣Vyprávěj! byl složen ⁢z nastupující mladé generace filmařů a bylo to pro mě velice radostné a pozitivní setkání.⁤ I s ‌kolegy herci⁣ jsme si sedli hezky, celá naše agentura.

Tomáš Matonoha, Viktoria Jurková, Martha Issová, ‍Daniel Krejčík, Zuzana Kronerová, Sarah Haválová a Kryštof Hádek v seriálu Vyprávěj! (2024)

To je pravda, ale s kolegy z agentury se jistě znáte u nějaký čas

To sice ano, ale třeba se Zuzanou Kronerovou jsem točila vůbec poprvé.​ Mám ji už ⁢léta moc ráda jako herečku i jako kolegyni, ale neměly jsme dosud žádnou‌ příležitost. S Kryštofem Hálkem, se kterým‌ se znám ještě z dob studií na konzervatoři a taky ho mám hrozně ráda jako herce ‌i jako kolegu, jsme se tady při natáčení potkali ⁤taky poprvé. A Viktoria Jurková je podle​ mě nový objev. Vynikající mladá slovenská herečka. Vůbec nechci nikoho vynechat, protože‌ po lidské stránce to pro mě⁤ bylo opravdu velice radostné.

Současně s tímto projektem, co jsou ⁣tři měsíce⁣ intenzivní práce, jste točila ještě⁣ jiné. Jak vypadal váš život během těch ⁤tří​ měsíců?

Popravdě si⁣ myslím, že bych nebyla schopná takhle dlouhodobě. Tři měsíce byly asi moje maximum, ani moje rodina už by mi to dlouho asi nedovolila. Naštěstí to vyšlo ⁤tak, že můj muž měl relativně volno, takže⁢ s​ holkama byl on,⁢ moji rodiče a naše skvělá hlídačka, takže nějak⁣ se to dalo, ale byla to teda ekvilibristika. ⁢I mně se strašně stýskalo. Bylo to extrémní nasazení a vzhledem k tomu,⁢ že neumím věci hodit za hlavu, hodně se projektem​ zabývám a příprava mi zabere hodně času. ​A i když jsem ​za tento projekt neskutečně ráda, byla jsem pak i⁢ ráda, že skončil. A nastavila jsem se na to doptat si volno na regeneraci a na to,⁢ abych se mohla těšit na⁢ další práci.

Už jste se tedy naučila odpovídat?

Pod tím na tom ​pracuju. ⁢A je to ⁣složité.‍ Vždycky jsem si o sobě myslela, že to umím, ale zjistila jsem, že stejně ⁤pod něco dělám. Nastavit se na naprostý‌ odpočinek, alespoň na chvíli, pro mě prostě není jednoduché. Ale věřím,‍ že se k tomu⁤ dostanu.Herečka Andrea Martinová hovoří o své roli v seriálu “Vytop můj agent!” a o tom, jak se v něm snaží vytvořit ​vlastní postavu. Martinová ztvárňuje tvrdou ‍hráčku, která se postupně odhaluje jako zranitelná a citlivá žena. Přestože se ‌jedná o komediální seriál, Martinová tvrdí, že některé situace jsou založeny na skutečnosti a že⁢ se v nich mohou herci i diváci poznat.

Martinová také hovoří o francouzské verzi seriálu, kterou sama neviděla, ale která jí sloužila jako inspirace pro vytvoření vlastní postavy. Seriál se⁣ zaměřuje ⁢na život ​v herecké agentuře a vztahy mezi herci a jejich agenty. Martinová tvrdí, že i když jsou některé‌ situace založeny na skutečnosti, jsou přehnány a představují ‌herecký život z jiné perspektivy.

Martinová ⁢také hovoří o tom, jak je obtížné ⁢oddělit realitu od‍ fikce, zejména když někteří​ její kolegové hrají sami sebe. Vypráví o⁤ situaci, kdy ji na ulici zastavila žena ⁣a‌ vynadala jí za to, jak⁣ se chovala ke svému otci v jednom seriálu. Martinová se snažila vysvětlit, že se jedná‌ pouze o roli, ale někteří lidé nevnímají, že herci hrají postavy a nejsou to skutečné osobnosti.

Na otázku, zda by se Martinová chtěla objevit ⁤v seriálu ​jako sama‍ sebe, odpovídá, že by⁢ ji více zajímalo hrát role jiných lidí než sama sebe. Zároveň však přiznává, že do své role v seriálu ⁤přináší něco ze svého ‍skutečného života.

Martinová také prozrazuje,‌ že v seriálu hraje její sestřenice Klára, ačkoli se ve skutečnosti nikdy nepotkaly. Doufá, že‌ se setkají alespoň v dalších dílech ‍seriálu.

Na závěr Martinová hovoří o své roli lesbické ženy a o tom, že je pro‌ ni důležité představovat​ různorodost. Zároveň se ptá, zda je pro⁣ heterosexuální ‍herečku obtížné ‍hrát lásku k ženám. Martinová odpovídá, že to pro ni není problém a že je⁤ otevřená různým typům lásky.

‌Jaký je význam a využití PAA ve​ strategii​ online reklamy?

Cem ⁣prostě kohokoliv jiného.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.