Home » today » Business » Comgate: Česká společnost s 30% meziročním růstem transakcí ve výši 39 miliard korun

Comgate: Česká společnost s 30% meziročním růstem transakcí ve výši 39 miliard korun

entní, pokud se rozhodne pro správného poskytovatele. A to je právě náš cíl – ukázat obchodníkům, že existuje lepší a levnější​ možnost než smlouva uzavřená s bankou.

Jaké jsou vaše plány do budoucna v oblasti platebních terminálů?

Chceme⁢ dále rozšiřovat počet obsluhovaných terminálů a získat větší podíl na trhu. Chceme ​také rozvíjet další funkce platebních terminálů,‌ aby byly co nejvíce užitečné pro obchodníky. A samozřejmě chceme zvyšovat povědomí o ⁣tom, že​ existuje lepší a levnější možnost než smlouva s bankou. Věříme, že s‍ rostoucím povědomím o ‌naší nabídce budeme moci získat stále větší podíl na​ trhu ‍a pomoci obchodníkům ušetřit peníze, ‌které mohou investovat zpět do svého podnikání.

Jaké jsou vaše plány ohledně expanze na další trhy?

Plánujeme postupně rozšiřovat naši působnost na ‍další trhy v Evropě. Máme již‌ zkušenosti z expanze na Slovensko, které nám posloužilo jako skvělá ‌příprava⁢ pro vstup na další trhy. Chceme se zaměřit zejména na střední ⁢a východní Evropu, kde vidíme potenciál pro‍ růst ⁣a rozvoj našich služeb. Jsme připraveni investovat do marketingu, prodeje a ⁣podpory zákazníků, abychom zajistili úspěšný vstup na nové trhy.

spolupráci s odborníkem na platební terminály ⁢a e-shopy.

odborníkem na platební terminály.

budeme se​ zaměřovat na inovace v oblasti platebních metod a zlepšení uživatelského prostředí. Chceme být stále krok před konkurencí‍ a nabízet zákazníkům to nejlepší možné řešení pro jejich platební potřeby.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.