Home » today » Entertainment » Co se děje na Karlovarském festivalu piv?

Co se děje na Karlovarském festivalu piv?

Co se děje na karlovarském festivalu piv?
S Jaromírou Štěglovou a Miriam Chytilovou jsme si povídali o jejich zážitcích na festivalu. Jaromíra sem přivezla svůj film Pila v noci a po dvaceti letech se sem vrátila. Je nadšená z ohromného množství lidí, které zajímají filmy, zejména české filmy. Miriam naopak tvrdí, že sem jezdí spousta pseudocelebrit, aby se předvedly. Přijely sem také jako pseudocelebrity a využily příležitosti udělat si trochu ostudy. Letos jsou trendy šaty vyrobené z piva, takže i ony mají několik příspěvků v pivních šatech. Jaromíra a Miriam se shodují, že je důležité být šťastný a naplněný, protože pak je jedno, co si o vás myslí ostatní. Miriam také zdůrazňuje, že je důležité přijmout se takovou, jaká jste. Obě herečky se shodují, že život po padesátce je veselý, i když přicházejí různé problémy. Miriam také zmínila studii o krizi středního věku, která se týká především mužů, ale ona sama si v této fázi života užívá život naplno. Oba mají dospělé děti a pozorují na nich jejich osobnosti. Jaromíra má radost z toho, jak se její děti vyvíjejí, a Miriam občas zažívá déjà vu, když vidí, že dělají stejné chyby jako ona v minulosti. Oba souhlasí, že je důležité udržovat dobrý vztah s dětmi a nechat je projít svými vlastními zkušenostmi. Kromě dabingu a instagramového profilu je spojuje také spolupráce na divadelní hře Vražda v Poernickém pivovaru, kterou napsala Jaromíra a režírovala ji Miriam. Hra je detektivkou, ve které se diváci stávají součástí představení a pomáhají rozluštit vraždu.Co se děje na karlovarském festivalu piv?
S Jaromírou Štěpánovou a Miriam Chytilovou jsme si povídali o jejich zážitcích z Karlových Varů. Jaromíra Štěpánová se po dvaceti letech vrátila na festival a byla nadšená z ohromného množství lidí, kteří se zajímají o filmy, zejména české. Miriam Chytilová naopak tvrdí, že sem jezdí spousta pseudocelebrit, aby se předvedly a hoblovaly si své ego. Sama se sem přijela trochu udělat ostudu jako pseudocelebrita. Navíc letos jsou trendy aty vyrobené z piva, a tak i ony dvě mají několik příspěvků na téma pivních šatů. Ačkoliv jsou obě herečky známé, stojí nohama na zemi a nechovají se jako velké celebrity. Podle nich je to díky tomu, že jsou naplněné a šťastné. Miriam Chytilová dodává, že je důležité, aby člověka bavilo všechno, a pak je život naplněný a šťastný. Obě herečky se shodují, že i když mají své problémy, nedělají si z toho velkou hlavu a přijímají se takové, jací jsou. Na otázku, zda je život po padesátce veselejší, Jaromíra Štěpánová odpovídá, že je veselá povaha od narození, a tak je celý její život veselý. Miriam Chytilová naopak tvrdí, že ženy mají v určitém věku pocit naplnění a štěstí, a to se u ní také projevuje. Obě herečky mají dospělé děti a pozorují na nich různé vlastnosti a osobnosti. Jsou na ně pyšné a věří, že je dobře vychovály.

Jakým způsobem vyniká karlovarský festival piva?

Čím se vyniká karlovarský festival piva? O tom jsme si povídali s herečkami Jaromírou Štěglovou a Miriam Chytilovou. Jaromíra sem přijela se svým filmem Pila v noci a při té příležitosti se po dvaceti letech vrátila na festival. Je nadšená z ohromného zájmu lidí o filmy, zejména ty české. Miriam naopak tvrdí, že sem jezdí spousta nepravých celebrit, jen aby se předvedly. Ačkoliv obě herečky sem přijely také v roli “pseudocelebrit”, rozhodly se být trochu “bláznivé”. Letošním festivalem se totiž nesou trendy šaty vyrobené z piva, a tak se i ony oblékly do pivních šatů.

S Jaromírou a Miriam se shodujeme, že důležité je být šťastný a naplněný, protože pak je jedno, co si o vás myslí ostatní. Miriam také zdůrazňuje, že je důležité přijmout sebe takovou, jaká jste. Obe herečky si uvědomují, že život po padesátce může být veselý, i když se objevují různé problémy. Miriam také zmínila studii o krizi středního věku, která se týká především mužů, ale sama si ve svém věku užívá život naplno.

2 thoughts on “Co se děje na Karlovarském festivalu piv?”

  1. Karlovarský festival piv je jedinečným a vzrušujícím zážitkem, který nabízí skvělou kombinaci dobrého piva, živé hudby a nezapomenutelné atmosféry. Neustále se rozšiřující výběr pivních druhů a bohatý kulturní program jsou důvodem, proč se vždy rád vracím na tento festival.

    Reply
  2. Karlovarský festival piv je pravým rájem pro milovníky tohoto chlazeného moku. Každoročně přináší neuvěřitelnou atmosféru, bohatý výběr piv z celého světa a spoustu zábavy pro všechny návštěvníky. Určitě si ho nechte ujít!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.