Home » today » Entertainment » Celebrity Actress Reflects on Recent Transformations and Busy Work Schedule

Celebrity Actress Reflects on Recent Transformations and Busy Work Schedule

⁣ ​
⁣⁤ ⁢ ‌
⁢ ⁤
⁣ ⁤ ⁣ ‍
⁤ ⁣ ‌ ⁣ ⁢

⁣ ⁢ ⁣ ⁣ ⁣
‍ ⁣ ‌ ⁣
⁣ ‌ ⁣
⁣ ⁣ ⁤
⁣ ​ ⁢ ​ ‌ ⁢

Před časem jste razantně změnila svůj vzhled, jak se vám daří v něm setrvávat?
Troufám si říct, že dobře. Těch dvacet​ kilo zpátky nemám. Ale dietu jsem držela již před více‌ jak dvěma lety, to to letí. S mou „staronovou“ postavou jsem se za tu dobu sžila skvěle. Ale za víc ⁢jak dva roky se toho také hodně událo. Mám za sebou jeden z nejvíce ‌pracovních roků. S nepravidelností v mé profesi, velkou únavou a také občas celkem velkým stresem, se ⁤diety bohužel drží špatně. Naučila jsem ‌se několik pravidel, které ale občas poruším. V poslední době to mnohdy nešlo jinak, protože nejsem schopná‌ připravovat si jídlo dopředu.

Pár kilo mi lítá‌ nahoru a dolů, ale opravdu se snažím to udržet. Teď na jaře mám‌ více volna, tak ⁤bych chtěla chodit na jógu a taneční tréninky. Ty potřebuji i kvůli představení Rokenrol, které jsme v lednu v režii Miroslava Hanuše úspěšně odpremiérovali na prknech Studia Dva.⁣ Na tuhle rokenrolovou jízdu o životě zpěváka Miki Volka všechny srdečně zvu, je to srdcovka.

Měla vaše nová image i nějaká úskalí?
Přišly mi třeba nabídky na jednu roli, která měla být silnější a opět nehezká. To samé role princezny, kterou jsem si vloni zahrála. ⁣Chtěli mě „vycpat“. To jsem odmítla. Chtěla bych si z

The Importance of Mental Health and Therapy

In a candid interview, the ⁢author opens ‌up about their struggles with panic anxiety, stemming‌ from childhood ‌trauma of losing ⁢their father and grandmother ‌to cancer. They emphasize the importance of⁣ seeking therapy as a positive step towards healing and self-care. Despite the stigma surrounding mental health, they advocate for therapy as a valuable tool for addressing emotional challenges.

Breaking the Stigma

The author challenges ‌the outdated ​notion ⁢that therapy is‌ only for the “mentally ill,” ‍highlighting that seeking‌ help is a sign of strength ‍rather than weakness. They ​draw⁤ a parallel between seeking therapy for mental health issues and taking medication for physical ailments, emphasizing the importance of addressing emotional well-being.

Redefining Happiness

Discussing the concept of happiness, the author reflects ‍on the simple joys of life, such as enjoying a cup of coffee in bed on a sunny morning. They ​stress that happiness is subjective and can be found in ‌everyday moments. Quoting Shakespeare, they acknowledge the fleeting nature of happiness but strive⁣ to embrace it whenever possible.

Embracing Self-Care

The interviewee’s friendship ‌with ​a child psychiatrist has provided them with valuable insights into mental health. By engaging ‌in open⁣ conversations and seeking therapy, they prioritize their ​well-being and encourage others to do the same. They believe that self-care is essential in‍ navigating life’s challenges and ‌promoting mental wellness.

Ultimately, the interview sheds light on⁢ the importance of mental health awareness and the ⁤benefits of therapy in fostering emotional resilience. By sharing their⁢ personal journey, the author advocates for a more compassionate and understanding approach towards mental health struggles.

docela narychlo, ‍mohla zkoušet současnou černou komedii⁤ Nejbližší.

Zahrát si v⁣ „Činoheráku“, to je nabídka, která⁤ se neodmítá.⁣ Obě divadla mi vyšla vstříc a všechna tři zkoušení jsem do kalendáře nějakým zázrakem nacpala.‌ Jsem v‍ hloubi duše šťastná, že jsem toto ​zkoušení ⁣nemusela odmítnout.

Všechna ta ⁤divadla jsou naštěstí nedaleko od sebe…
Naštěstí, jinak by to nešlo! Těch třicet metrů jsem přebíhala v podstatě v kostýmu.⁣ Stalo se, že jsem měla⁤ jednu zkoušku v sedm hodin ​na jednom jevišti a o tři hodiny později jsem stála na⁤ generálce na jevišti druhém. Ano, jsem trochu cvok. Ale to se ví.

Nepřiplete se vám občas při hraní do hlavy text z jiné hry? Přece jen toho máte v hlavě teď hodně čerstvého.
To se asi úplně nepřiplete. Ale je fakt, že kapacita mozku není nafukovací a například text na poslední zkoušení už⁢ se mi neučil lehce. Únava se projevila. Ale já jsem člověk, co se nerad vzdává. Věděla jsem, že když jsem řekla, že to dám, tak to musím dát. Taky v tom hraje ‌roli určitá hrdost. Vlastně si nemůžete ​ani pořádně‍ postěžovat, protože únava vlastně není omluva. Nemáte na ni právo. Pak přijde někdo, kdo vám řekne, že jste​ to neměla brát, nebo že vám to říkal, že je toho‌ moc. Tak jsem zaťala zuby, párkrát si pobrečela, ⁤párkrát měla paniku, řekla si mé ⁤oblíbené „Blázny živí Bůh“ – a dala to. A⁢ teď mám radost ze tří ⁣krásných, vyprodaných představení, které ‌hraji s báječnými kolegy. To je ta odměna.

Co si před premiérou ⁢a po ní‌ pravidelně nikdy neodepřete?
V den premiéry mívám ráda volno, pokud to‌ tedy jde. Dám⁣ si dobrou snídani, třeba v posteli, piji kafe a poslouchám Beatles. Ráda ten den také nakupuji zlomvazky pro kolegy a⁢ psychicky se připravuji na premiérový večer. Než vstoupím na⁢ jeviště, řeknu si takovou „mantru“, text z Kalibána z Shakespearovi Bouře, co hrával kdysi můj ​táta. Začíná to slovy „Co, ty se bojíš? Neboj se nic…“ Po premiéře si pak neodepřu pořádnou oslavu. Ta musí být.

Máte vůbec čas na osobní život?
Svízelná otázka. Vlastně v posledních letech čas tak úplně nemám a uznávám, že žiji svou prací. Práce⁣ mi i mnohé supluje. ​Neumím říct, jestli jsem si to vybrala, třeba si to zrovna teď vybírá mě. ⁤To ⁤ale neznamená, že bych‍ nežila. Život si ‌snažím užívat. A naštěstí mě má práce baví a mám okolo sebe úžasné lidi, kteří⁤ mě drží. Potkávám starší i mladší kolegy, mám skvělé přátele, úžasnou mámu, se kterou mám nadprůměrně krásný vztah. Staráme ​se na střídačku o psa a tři kocoury.

Občas se hrozně nesprávně zamiluju. Nicméně pravdou je,⁣ že partnerský život se mi spíše⁤ vyhýbá. Jsem si velmi dobře vědoma ‍toho, že pokud bych měla mít dítě, tak mám nejvyšší čas. Čas je bohužel nemilosrdný. Ale to ⁣se tedy úplně naplánovat nedá.

Ráda cestujete, chystáte se v brzké době někam?
Po premiéře hry Vše o⁤ ženách jsem odjela na týden na mezinárodní ‌filmový festival Berlinale do Berlína. Před pěti lety se mi podařilo získat akreditaci a je to pro mě vždy takový svátek. Přesídlím do svého pomyslného‌ druhého domova, potkávám staré přátele, kterých tam mám od dob studií stále hodně, vidím spoustu úžasných​ filmů o zajímavých tématech… Je ‍to docela intenzivní týden. Chystám se i do Paříže a tento rok bych se ráda podívala na delší⁣ čas také k moři. Loni jsem si dovolené opravdu moc neužila. Cítím,⁣ že potřebuji vypnout a nedělat taky chvíli nic.

Občas jste obsazována i do zahraničních filmů, jaká práce byla zatím ta nejzajímavější?
Účinkování v zahraniční produkci je pro ​mě​ vždy zážitkem. Máme štěstí, že se u nás ⁢v Praze hodně točí. ⁣A mám výhodu, že mluvím cizími jazyky. Za posledních pět let jsem hrála, byť, podotýkám, malou roli, asi v sedmi zahraničních produkcích. Já ⁣to mám vždy jako za odměnu. Celý⁤ ten proces je zážitkem. Cením si německého filmu Walpurgisnacht a nejvíc asi nezávislého amerického filmu Avenue of the Giants, který měl na podzim premiéru v New Yorku. Tam jsem hrála malou, ale pro děj důležitou roli. Byl to opravdu ⁣životní zážitek.

Hrála jste v hodně diskutovaném seriálu Eliška a Damián. Jak jste vnímala rozporuplné reakce diváků?
Těžce. Do toho seriálu jsem ⁤šla s vervou sobě vlastní a velmi jsem tomu projektu věřila. A ono to zkrátka nevyšlo. Už od toho uplynul nějaký čas,​ já jsem snad už schopná⁣ o⁤ tom mluvit s⁣ větším ⁣nadhledem a lidi snad zase zapomněli.

Ale neúspěch bolel. Byli jsme terčem jakéhosi posměchu a to není příjemné. Naše úsilí bylo čisté⁣ a já si stojím za‌ tím, že svou práci jsem odvedla dobře. Naučila jsem se díky tomu, že je​ dobré si přiznat,⁤ že se prostě občas něco taky nepovede. Tak to je a člověk se ​tím učí. Přesto na ten projekt a ⁤na lidi, které jsem⁤ tam ‍potkala, vzpomínám s láskou.

A co seriál Ulice, kde hrajete už několik let?
Ulici točím osmým rokem. Je to taková moje stálice.‌ S postavou Venduly⁤ a s mými hereckými kolegy jsem za tu dobu‍ hodně spjatá a seriálu jsem za mnohé velmi vděčná. Ulice mě dostala do podvědomí a naučila jsem⁣ se tam mnoho věcí.

Vyhledala jste někdy v životě služby kouče nebo psychoterapeuta? Umíte bojovat se svými démony?
Ano. A beze studu to i přiznávám. I proto, aby se lidi nebáli na terapie chodit. Jít k terapeutovi je jedině dobrá věc. Trpím panickou úzkostí, což je bohužel důsledek toho, že mi v dětství ‌zemřel táta, následně babička,⁣ oba na rakovinu. Do toho přišly další⁤ životní události. Jít to s někým rozebrat je jedině dobře. Žijeme ve světě, kde se⁣ to objevje pro mě v ‍tomto okamžiku. Ale ‌každý má jiné představy o štěstí. Někdo ho hledá ⁢v kariéře, někdo v rodině, někdo v cestování. Je důležité si uvědomit, co nás skutečně dělá šťastnými a snažit se toho dosáhnout. Ale zároveň si myslím, ⁤že štěstí je i o přijetí toho, co máme a vděčnosti za to. Je to složitá otázka, ale určitě si myslím, ⁤že každý má možnost ovlivnit své štěstí a být jeho strůjcem.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.