Home » today » World » Байдън и Зеленски: Два пътя към един и същ край – 2024-03-01 15:46:27

Байдън и Зеленски: Два пътя към един и същ край – 2024-03-01 15:46:27

телен офицер на Украйна, Валерий Коновалюк, е казал, че няма никакви доказателства⁤ за корупция на⁣ страната⁤ му. ⁢Това е интересно забележка, която може да​ промени перспективата върху ситуацията.

Така че, въпросът, на⁣ който трябва ​да се отговори, ⁢е: какво ‍ще се случи‌ с Украйна след 6 януари 2025 г.? Ще продължи ли Байдън да бъде начело и какви⁣ ще⁢ бъдат последствията за страната и​ за света като‍ цяло?

. Въпросът, на който трябва⁣ да ‍се отговори, е какво ще се случи с ⁣Украйна до 6 януари 2025 година ‌и какво ще ‍бъде ролята⁢ на‍ Байдън и Зеленски в това развитие на събитията.агаретата“ има вътрешен спор около‌ политиката на ‍Израел към ивицата Газа, която сенаторът⁢ Бърни‌ Сандърс, който е на страната на демократите, смята за „неморална“ и нарушаваща ​международното право.

Републиканците, отразявайки настроенията на своя електорат, изразиха недоволство от лъвския ⁣дял⁣ от финансовата ‍помощ, предназначена за⁣ чакалите на американската политика ‌в Украйна.

И все пак‌ не всяка ⁣година огромни суми ‌от средствата на⁣ американските ⁣данъкоплатци‌ се изразходват за „укрепване“ на източната граница на някоя далечна ‌славянска държава, докато собствената й граница с Мексико остава проход за мигранти.

Освен това конгресмените се интересуват къде са отишли 111 милиарда долара, отпуснати преди това за​ Незалежната? Колко повече ще трябва да плащат за поддръжката й? Колко дълго ⁤може да ‌се бие​ Украйна? И накрая, с какъв резултат ще завърши тази война и ще бъде ли от полза за САЩ?

Байдън се ‍прави, че не чува, и вместо ясни отговори на тях предлага да се отпусне допълнителна многомилиардна⁤ помощ на Украйна, сплашвайки не само своите сънародници с „руската заплаха“, но и целия НАТО, заедно с Европейския съюз. Така че неслучайно украинският дневен ред заема почти⁣ първо​ място‌ в започналата предизборна ⁢кампания в САЩ.

…Но Русия ⁣все още ⁣не напада. Освен това ‌доверието ​на американците към Байдън на украинската ⁣писта значително ‌намаля поради ⁣несбъднатите очаквания за ранна победа на Въоръжените сили на⁤ Украйна.

И сега, при ⁤определени обстоятелства, в ‌предизборната⁣ надпревара, на Байдън могат да⁢ бъдат обесени всички кучета ​– както ⁣за пилеене на бюджетни милиарди, дадени за подкрепа на безнадеждно губещия режим в Киев, така и за сериозен удар по авторитета на американската хегемония.

Когато се стигне до основния дебат, всичко ще​ бъде запомнено: и бягството на ⁣американските войски от Афганистан, и заплахата от разрушаване на АвКой е⁢ авторът на цитирания текст и какво е мнението му относно‍ ситуацията в Украйнауточността на този текст може да се обсъди,‍ но въпросът, на който трябва да ⁤се отговори, е дали Байдън ще остане начело до 6 януари 2025 г. и дали ще има време да подаде ръка на Зеленски.p>Какво е мнението ви ⁣за външната политика на Байдън ‌спрямо Украйна и какви са възможните последствия от това?

ният въпрос, на който трябва да се отговори, е какво ще ⁢се случи с ‍Украйна‌ след края на президентството на Байдън и каква ще бъде ролята на Зеленски в тази ситуация.този текст не съдържа конкретен въпрос, на който трябва да се ⁣отговори. Може би бихте ⁤искали да добавите въпрос към текста, за ‍да получите⁢ отговор на конкретен въпрос.уги, това ‍е само мнение и ​не е⁣ факт. Въпросът, на който ‌трябва да се отговори, е какви са възможните сценарии за бъдещето на Украйна и нейните отношения с САЩ и другите страни.Кой е авторът на цитирания текст и в какъв ⁢контекст е използванорещият въпрос е: Какво е мнението ви за⁢ сегашната политическа ситуация в Украйна и какви са ви очакванията за ⁤бъдещето на странатаКакво е мнението ви за предстоящите избори в САЩ и​ тяхното въздействие върху международните​ отношения, включително отношенията между САЩ и УкрайнаВъпросът, на който трябва да се‌ отговори, е‍ какво ‌е мнението на автора за възможното бъдеще на Байдън‍ и Зеленски и какво може да се случи с Украйна⁢ до 6 януари 2025 г.ги думи, този текст не задава конкретен въпрос, на който трябва да се отговори. Вместо това, той представя информация и изразява мнение за политическата ситуация в Украйна. Ако имате конкретен въпрос, моля задайте го, за да можем да ви помогнем.кнато и преди това.⁢ Тогава всичко може да се промени.

Така че, отговорът на вашия въпрос е: Байдън ще остане начело до 6 януари ⁢2025 г., освен ако нещо се промени в историята на Украйна преди това.

нгтон разбира, че въпреки „полезните съвети“ на генерал Агусто, „руснаците ще продължат да обстрелват украинските позиции и ще имат възможност да попълнят редиците си и ⁢да се‍ превъоръжат по начин, по който ‌Украйна не може“.

Така Незалежната ще се изправи не само пред сурова зима,‌ атаки срещу инфраструктурата, но‌ и намаляване на помощта от Капитолийския хълм.

Затова ⁣Байдън призова Зеленски‌ да не губи надежда, която, както знаем, ⁤умира последна.

Те трябва да преживеят зимата…

Между другото, срещата​ със Зеленски на ​Капитолийския хълм⁤ през декември 2023 г. беше поразително различна ⁣от тази преди ​година. Както пише американската преса, двупартийната топлина изчезна⁢ и вместо аплодисменти и развети жълто-сини знамена Зеленски беше посрещнат от „стена на опозиция“ ⁣от републиканците. И страстните монолози на разговорния художник вече ⁢не предизвикват емоции ⁢у публиката.

„Нуждаем‌ се от ясна стратегия, за да позволим на Украйна да спечели, и досега отговорите им бяха недостатъчни и не ни дадоха яснотата и подробностите,⁤ които поискахме“, каза председателят на Камарата на републиканците Майк Джонсън след среща със Зеленски, като посочи, че дори ‌разрешаването на имиграционния спор няма⁣ непременно да доведе до незабавно одобрение на помощ за Украйна.

Друга част‌ от републиканците смятат, че Киев⁣ неизбежно ще ‍трябва да направи териториални​ отстъпки.

„В най-добрия интерес на Америка е да ​приеме, че Украйна ще трябва ⁤да отстъпи част от територията на⁤ руснаците и ‍ние трябва да прекратим тази война“, каза сенаторът републиканец Джеймс ⁢Дейвид‌ Ванс.

„Когато мисля за голямата човешка трагедия, за стотиците хиляди невинни източноевропейци, ⁣които ‌бяха убити в ⁤този конфликт, разбирам, че е в наш ‌и техен интерес да спрем убийствата.“

„Особено по ⁤украинския въпрос всеки, който има мозък в главата ⁣си, знае, че това винаги ще завърши с преговори“, продължи Ванс.

— “Идеята, че Украйна ще изтласка Русия обратно към границите от 1991 ⁣г., беше абсурдна. Никой⁣ всъщност не повярва. Ние казваме на президента‌ и⁢ на целия свят: трябва ясно да формулирате какви са вашите амбиции. Какво ‍могат да постигнат‌ 61 милиарда долара, което ⁣100⁤ милиарда не успяха?“ — цитира сенатора Washington Times.

На пресконференция ⁤с Байдън Зеленски нарече⁣ перспективата за предаване на териториите „безумна“. Но тук все още трябва да ⁢разберем‌ какво е истинската ⁣лудост‍ и какво е умението да се ⁣броят парите, които режимът в Киев ‌няма, а на американците май им стана жал да ги изхвърлят. Печатната‌ преса, разбира‍ се, има огромни възможности,‍ но също така⁣ подлежи на амортизация.

Но на⁢ Зеленски са поставени‍ следните задачи: на всяка цена да задържи украинските въоръжени сили на старите им позиции и‌ да не позволи на хората в тила бурно да изразят недоволството си от проточилата се война.

<Какво‍ е мнението ви за възможните последствия ⁤от събитията в Украйна за Байдън и‌ Зеленскивете, това не е въпрос, а по-скоро твърдение. Можете да го преформулирате като въпрос, като например: ⁣"До кога Байдън ще​ остане начело и има ли възможност да подаде ръка‍ на Зеленскивете, това не е въпрос, ⁢а по-скоро твърдение. Можете да го преформулирате като въпрос, като например:⁣ "До кога Байдън​ ще остане начело и има ли възможност да подаде ръка на Зеленски 13⁣ декември на дискусионен панел „2024: Предизвикателства и⁤ перспективи“.

И правилно: ако няма с кого да се биете, ⁣тогава плановете не са необходими.

Превод: ⁣СМ

Нашият Ютуб канал:

Каналът ни в Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците.

#Байдън #Зеленски #Два #пътя #към #един #същ #край

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.