Home » today » Business » Технологичните и фармацевтични гиганти се сливат: Оракъл и ваксините – 2024-05-05 02:11:40

Технологичните и фармацевтични гиганти се сливат: Оракъл и ваксините – 2024-05-05 02:11:40

ксинирано. Той ‌споделя, че ‌това преживяване го⁤ накарало да се ⁢бори за​ ваксинирането на хората и ⁢да се бори с пропагандата срещу ваксините.

Доктор⁢ Пилай‍ призовава хората да се ваксинират, ​за да защитят ‍не ‍само себе си, но и другите‌ около ⁣тях. Той подчертава, че‍ ваксините са ключът към прекратяване на пандемията ⁢и ⁣връщането към нормален живот.

Така че, според ⁣доктор Пилай, ваксините са безопасни,⁣ ефикасни и необходими за борбата с COVID-19.p>

Доктор Пилай настоява, че ваксините са отговорът⁤ за⁣ преодоляване на пандемията и призовава хората да ⁤се ваксинират, за⁢ да защитят ‌себе си и своите общности.

Той призовава хората да се доверят ⁣на науката и да не се доверяват на митове ⁣и дезинформация.

Доктор Пилай е решен в убеждението ‌си,⁢ че ‍ваксините са ключът​ към преодоляване на пандемията и⁤ възстановяване на нормалния живот.

ъбира всичко възможно, с което⁣ да се идентифицира някое лице”. Изглежда най-сетне‌ магнатът е ⁣седнал на облак девет.

Националният електронен здравен⁤ регистрационен облак на Оракъл датира от началото на пандемията с Ковид-19. През март ‍2020 г., няколко седмици след като ⁤позволи на ‍президента Тръмп да използва имението си ⁤близо ‍до Палм ‌Спрингс⁤ за набиране на благотворителни средства от голф на ​стойност 100 000‌ долара, Елисън се обади в Белия дом.

Според материал ⁢на сп. “Форбс”, той:

“Попитал Тръмп дали ⁣съществува клирингова къща за ‌данни в ⁤реално време относно резултатите и ефикасностите на лечението.”

Една седмица след като президентът ⁢Тръмп попитал “колко”, Елисън отговорил – “безплатно”.‌ Технологичният титан събрал екип от инжинери на Оракъл “за да направят база данни и‍ уебсайт,‍ който регистрира ⁤коронавирусните случаи”.

Този уебсайт ще работи ⁣с Националния‌ институт за здравето, ‌както и Американската⁢ агенция⁤ за ‌храните и лекарствата и други федерални институции.

Първото публично признание за напредъка на Оракъл дойде на 3 юли 2020 г., когато Националният институт за алергии‍ и‌ инфекциозни болести на ⁢Националния институт за здраве , ръководен от д-р Антъни​ Фаучи, стартира ⁤мрежата за превенция⁤ на COVID-19 (COVPN).

Той⁣ има⁢ за цел да⁣ запише ⁤хиляди доброволци за широкомащабни изпитания за вариация от‍ пробни ваксини и моноклонални антитела.

Доктор Фаучи постигна това чрез ‍обединяване на четири ⁢съществуващи мрежи, всички изследващи ⁢ХИВ / СПИН,​ нещо, което те продължиха да‌ правят.

“Очаква ⁢се мрежата да работи с повече‌ от 100 сайта за клинични изпитвания в САЩ, както ⁤и⁤ в ​международен ⁤план”, според пресрелийз ⁣на Националния⁢ институт⁣ за алергии ⁣и инфекциозни зарази.

Освен това от ⁣института⁣ казаха:

“Уебсайтът на COVPN разполага с ‍персонализирана‍ платформа за събиране на ‍данни, която‍ Oracle (Редууд Шорс, Калифорния) изгради и дари, за да ​идентифиаксинирано. Той споделя, че това преживяване го накарало‌ да се бори за ваксинирането⁢ на‌ хората и да⁣ ги убеди в тяхната важност.

Доктор Пилай ​призовава хората да ‌се ваксинират, за да защитят не само ⁤себе си,​ но ‍и своите близки и общността като цяло. Той подчертава, че ваксините са ключът към преодоляване на пандемията и върнато към ⁤нормален живот.

Така че, според доктор Пилай, ‌ваксините са безопасни,‌ ефикасни и отговорният избор за всеки един ⁣от ​нас.

не ⁢било ваксинирано.⁤ Той изразява своята ‌загриженост за това как ⁢някои хора все ⁣още се колебаят да се ваксинират, въпреки ‌наличието на сигурни и ефективни ваксини.

Доктор ⁣Пилай ‌призовава хората да ⁢се ваксинират, за да защитят не само⁣ себе си, но и своите близки ‌и общността като‌ цяло. ‌Той подчертава, ⁢че ваксините са ключът към‍ преодоляване​ на пандемията и възстановяване на ⁤нормалния живот.

нирано. Той споделя, че това преживяване ⁣го накарало да ​се бори за ваксинирането на хората⁢ и да се бори с дезинформацията, която се разпространява​ за​ тях.

Доктор⁤ Пилай призовава хората да се ваксинират, за да защитят не само себе си, но и другите около тях. Той подчертава, че ваксините са ключът към преодоляване на пандемията и връщането към нормален живот.

Неговите​ думи⁣ и‌ поезията му‍ се надяват да вдъхновят хората да доверят на науката​ и да се ​ваксинират за благото на цялото общество.

рано. Той споделя, ⁢че това преживяване го накарало да се ⁢бори за ваксинирането на хората и⁤ да‌ се бори‍ с пропагандата срещу тях.

Доктор Пилай призовава хората да се ваксинират, за ‍да ⁤защитят не само себе ⁤си,‍ но и другите около тях. Той подчертава, че ваксините са ключът към прекратяване на пандемията и връщането‌ към нормален ⁢живот.

Неговите думи и поезията му са вдъхновяващи и ⁤ни напомнят⁣ за важността на‌ ваксините ‍за общественото здраве и благополучие.p>

Доктор Пилай призовава ⁣хората да се ваксинират, за да предпазят ‌себе ⁢си и своите близки от‌ опасни​ болести. Той подчертава важността на‌ ваксините и тяхната роля за общественото ⁣здраве.

Неговите думи и поезията му са ‌вдъхновяващи‌ и ни напомнят за значението на науката и медицината в борбата срещу болестите. Ваксините са инструмент ⁢за защита на‍ здравето⁢ и трябва да ги приемаме като такива.

инирано. Той изразява⁢ своята загриженост⁢ за това⁢ какво може‌ да се случи, ако хората⁣ не се ваксинират срещу COVID-19.

Доктор Пилай призовава хората да се ваксинират и да помогнат за спирането на пандемията. Той подчертава ‌важността на ваксините и тяхната роля ‍в предпазването на обществото като цяло.

Тези думи на‍ доктор Пилай ни напомнят за необходимостта да се доверим на науката и да вземем важните ‍стъпки⁤ за‌ защита на ⁢себе⁢ си и на другите. Ваксините са инструмент за борба срещу COVID-19⁢ и трябва да ги ⁢приемем като такива.

ваксинирано. Той споделя, че това преживяване го⁢ накарало да се бори за ваксинирането на хората и‌ да се бори с дезинформацията, ‌която се разпространява ‌за ⁤тях.

Доктор⁤ Пилай призовава хората да⁣ се⁣ ваксинират, за да ‌защитят не само себе си, но и другите около тях. Той подчертава, че ваксините са​ ключът към преодоляването на пандемията и връщането към нормален живот.

Така⁣ че, според доктор Пилай, ваксините са безопасни, ефикасни и необходими за борбата с COVID-19.ирано. Той споделя, че това преживяване го накарало да се бори за ваксини и да насърчава хората да ги приемат.

Доктор Пилай също така обяснява, че ⁢РНК ваксините ⁢не променят ДНК-то⁢ на човека ‍и ⁤не могат да предизвикат болести като рак. Те са създадени за да предотвратят развитието на ‍болестта, ‌като​ учат имунната система да ⁤се бори с вируса.

Така че, според доктор Пилай, ваксините са ключът към‌ преодоляване на ‌пандемията и важно е всички да​ се ваксинират, за⁤ да защитят себе си и ⁢другите от COVID-19.рано. Той споделя, че това ⁣преживяване го накарало да се⁤ бори за ваксинирането на​ хората и да се ⁣бори с⁢ пропагандата срещу тях.

Доктор Пилай ⁤призовава ‌хората да се ⁢ваксинират, за ‍да защитят не само себе си,​ но и ⁢другите около тях. Той ‌подчертава, че ваксините са ключът към ⁣прекратяване на пандемията⁤ и връщането към нормален живот.

Неговите думи са важно напомняне за ​важността на ваксините ‍и защитата, която те предоставят на обществото.ано. Той споделя, ⁢че това преживяване го накарало да ​се бори за ваксинирането на хората.

Доктор Пилай призовава хората да се ваксинират, за да защитят не само​ себе си, но и ‌другите⁣ около ⁣тях. Той подчертава важността на науката и медицината в борбата срещу ⁣пандемията ​и призовава за солидарност‍ и сътрудничество.

Така че, според доктор ⁣Пилай, ваксините са⁤ ключът⁤ към ‌преодоляване на COVID-19‍ и⁣ върнато към ⁣нормален живот.

не било ваксинирано. Той⁤ изразява своята загриженост за това как някои хора⁣ все още се колебаят да се ваксинират, въпреки ⁤наличието ⁤на сигурни и​ ефективни ваксини. Доктор ‍Пилай настоява, че ⁤ваксините⁢ са​ ключът⁤ към преодоляване на пандемията и ⁣важно е​ всички да‍ се ваксинират, за да защитят​ себе си и другите.ирано. Той споделя, че това⁣ преживяване го накарало да се бори за ⁢ваксини⁢ и да ​насърчава хората да ⁣ги приемат.

Доктор Пилай призовава хората да се ваксинират, за да защитят ‌не само себе си, ⁣но и другите около тях.‍ Той‌ подчертава важността на науката и доверието в нея, като казва,⁢ че ваксините са нашето оръжие‌ срещу вирусите.

Неговите думи⁣ са вдъхновяващи и ни напомнят за значимостта на ваксините за обществото​ като цяло. Ваксините са нашата надежда за ⁢преодоляване на пандемията и върнато към нормален живот.

о‍ не било ваксинирано. Той изразява ‌своята загриженост за растящия брой хора,​ които отказват ваксините поради липса ‍на информация или⁣ вяра в конспирации.

Доктор Пилай призовава хората да се ваксинират, за да защитят⁣ не само себе ‍си,⁢ но и обществото като цяло. Той подчертава, че ваксините са ключът към преодоляване на пандемията и възстановяване на нормалния живот.

Неговите думи са важно напомняне за значението на ваксините ​и научните факти ⁣зад тях, които трябва да⁤ бъдат⁣ взети предвид при вземането на решение за ваксиниране.било ваксинирано. Той споделя, ⁤че това преживяване⁢ го накарало да се бори за ваксинирането на ‌хората ⁤и ⁣да ги убеди в ‍необходимостта от това.

Доктор Пилай призовава хората⁣ да се ваксинират, за да защитят не само себе си, но и другите около тях. Той подчертава, че ваксините са ключът към преодоляване на пандемията и връщането към нормален живот.

Неговите думи⁢ и поезията⁢ му се надяват да вдъхновят хората да‌ действат и ⁢да се⁢ ваксинират, за да защитят здравето си и здравето⁢ на обществото като цяло.

нирано.⁤ Той споделя, че това преживяване го накарало да се ⁢бори за ваксини и да насърчава хората да ги приемат.

Доктор Пилай⁢ призовава хората да ⁢се доверят на ‍науката‌ и да приемат‌ ваксините,‍ за да ⁤защитят себе си‍ и своите близки. Той подчертава, че ваксините‌ са ключът към преодоляване на пандемията и възстановяване на нормалния ⁣живот.

Така че, според доктор Пилай, ваксините са‍ безопасни, ефикасни и необходими ‌за борба с‌ COVID-19.л ваксинирано. Той споделя, че това преживяване го накарало да се бори за ваксинирането на ⁣хората.

Доктор Пилай призовава хората да се ‌ваксинират, за да защитят не само себе си, но и другите ‌около тях. Той подчертава важността‍ на ⁢науката и доверието‌ в нея, като казва,⁢ че⁢ ваксините са⁤ нашето ⁢оръжие срещу вирусите.

Така чрез⁣ своите думи и поезия, доктор Шив Пилай ‍се стреми да убеди хората в ⁤необходимостта от ваксиниране и да ‍ги насърчи да действат в защита на здравето си‌ и на ​обществото като цяло.цинирано. Той изразява своята загриженост за това как ‌някои хора⁤ се противопоставят на ваксините, въпреки че те могат да спасят животи.

Доктор Пилай призовава хората да се ваксинират и да помогнат за прекратяване на‍ пандемията. Той подчертава важността на науката и фактите и призовава хората да доверят ​на експертите ⁤в областта ⁣на здравеопазването. Ваксините са ‍ключът към преодоляване на COVID-19 и възстановяване на нормалния живот.

а се различава от традиционните‍ ваксини. Той също така споделя информация за стратегиите за ваксиниране и защо⁢ е важно⁤ да⁣ се ваксинирате срещу Ковид-19.”

Този вид⁤ информация, представена по ‍интересен и достъпен начин, може да бъде от голяма полза​ за младите хора, които се колебаят⁣ дали ​да се ваксинират или не. ⁢Важно е да се осигури достъпна и точна информация⁣ за ваксините, за да се насърчи ваксинацията и да се намали⁢ разпространението ⁣на вируса.

Такива усилия от страна ⁤на здравни експерти ‌и обществени ⁣личности могат да имат голямо ⁤влияние в борбата срещу пандемията​ и ⁤да помогнат за ⁣ваксинирането на повече хора. Важно е да се продължи⁣ с информационните ​кампании и образователните усилия, за да се осигури безопасност и защита за цялото общество.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.