Home » today » News » The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 16:36:00

The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 16:36:00

пи и с колеги, за да разпространите посланието за свобода и смелост!

ла на приятелите си!

си!

, за да помогнете на истината да достигне ⁣до ⁤повече ⁣хора. Само ​като обединим силите си можем да преодолеем ограниченията, които ни бяха⁣ наложени от системата. ‌Нека бъдем смели и настойчиви в борбата срещу ⁢корупцията⁤ и несправедливостта. Само по този начин ще постигнем промяна и ще ​върнем духа на свободата и справедливостта в нашето ⁢общество.

Превод:⁣ СМ

дователно в‌ късните демокрации​ изкуството на управлението се превръща в деликатен въпрос за балансиране ⁤на продължаващите нечестни‍ действия⁣ с ⁢подклаждането на страх, като последният оправдава нови разширявания на властта от ⁢страна ⁣на управляващата ‍партия.⁢ Следователно ‌те обявяват нова черна​ смърт ⁣заради несмъртоносен ​вирус, ‍като същевременно крият действителните щети, нанесени от тяхното лекарство ⁤за ⁤ваксина.

Те хвърлят страната в международни конфликти и заплашват населението с ядрена катастрофа, като същевременно пренебрегват⁤ факта, че самата национална родина бързо се превръща в държава​ от третия свят с пропадаща здравна система⁢ и застойна икономика.

Те се стремят да разпространят „осъзнаването“ на натрапчивите призраци на „хомофобията“ и‍ „трансфобията“,‍ като същевременно мълчат за демографската катастрофа, в⁢ която е изпаднала​ нацията.

Те прокламират, че гражданите трябва⁣ да преодолеят своя системен и дори неосъзнат расизъм, докато наводняват страната с новопристигнали от далечни земи, които нито обичат, нито познават националната култура, нито⁤ искат.

И те⁣ обявяват предстоящ „климатичен апокалипсис“, ‍като същевременно пренебрегват много реалния проблем, ⁣че 40% от възрастното население ‍няма собствени ⁢домове.

Във всеки от горните ‌случаи, ако истинският проблем – вместо ‌фалшивия, но широко разпространен проблем ⁣– бъде признат, но ⁤оставен без внимание, ще има такъв социален гняв, че правителството едва ли⁤ ще оцелее.

И така, избраният метод е да‌ се⁢ преструва, ‍че⁢ не е запознат с истинския проблем до следващата предизборна кампания, по време на която‌ политиците внезапно ще⁣ признаят и ще обещаят да се ​справят с тези истински проблеми, само за да ги оставят нерешени при завръщането си ‌на власт.

С ‍всеки насаждащ страх разказ ⁣правителствата са по-способни да направят‌ нещо извън ⁢демократично, а именно да извършват заграбване на власт беи групи, за да достигнем повече‌ хора!

си!

общаващо безопасно място за мъже, които харесват бира, коли и момичета“.

Поради основаването на този училищен клуб, синът на работника⁣ заедно с останалата част от групата му са отстранени от училището на основание хомофобия.

„Просто не мога да понеса повече от това“, каза‍ работникът, докато ⁢завършваше⁢ историята за изпитанието на ‍сина си,⁢ „изглежда, че вече никой⁣ не може да каже това, ⁣което мисли,​ или дори да се посмее малко.“ Кимнах съчувствено.

След това другият⁣ работник ми ‌каза, че той ⁤и ⁣съпругата му ⁢наскоро ‍са били отведени ​настрана ‍от част‌ от персонала в началното училище към Англиканската църква на⁢ малкото му момче.

Тяхното момче,‌ на шест ⁢години,​ носело малко сребърно кръстче около врата си, ‍носено⁤ под⁣ ризата му, което било забелязано от учител ​по време на физическо възпитание. Персоналът ⁤обяснил, ⁤че макар ​носенето на малък ‍кръст да не противоречи ‍на⁤ политиката за униформа на ⁣училището, това може да накара други ученици ⁢да ‍се чувстват неудобно, тъй като не споделят ⁣неговите и‌ религиозните възгледи на ⁤семейството му.

Междувременно бащата на детето ми ‍обясни, че⁤ в класа имало още едно ⁣момче, което ⁣било отглеждано от родителите си като момиче, ⁢идвало⁤ на училище с рокля, със​ свински опашки ⁤и обеци.⁤ Очевидно това беше приемливо; ⁤но малкият, скрит сребърен кръст не беше⁤ приемлив.

Открих, че водя подобни разговори все​ повече⁢ и повече. Те се случват на ⁤приглушени тонове. ‌Сякаш нормалните хора живеят при нещо, сравнимо със съветския ‌режим, шушукат⁢ в лошо осветени улични ъгли‍ с надеждата някой съсед да не ги докладва на властите.

Но тези шепоти⁤ стават все по-силни, а шепнещите⁤ по-уверени, тъй като започват да осъзнават, че не са ‌толкова⁢ сами. ⁢Има мълчаливо мнозинство, на което ⁢му е писнало и‍ иска промяна.

Британската консервативна​ партия е на власт вече ⁣13 ‍години. ⁤Те ​можеха да приемат произволен брой законодателни актси в социалните мрежи!

а ⁣си!

атично всички дисиденти, като същевременно оставят 94,3% от истинските престъпления неразкрити. Британците​ вече не признават страната си и не​ могат​ повече да издържат на тази ситуация.

Консервативната партия на Обединеното кралство по същество изостави старите избиратели на торите, които поддържаха партията толкова дълго. ‍Старият гласоподавател на торите винаги е искал само патриотична партия, която да ⁣запази — главно чрез⁣ насърчаване на местното управление — установения начин ‌на живот, който нацията е развила през⁤ вековете.

Той искаше партия, която ​да поддържа градските пейзажи ​красиви,​ да позволява на селските хора да управляват собствената си‌ природа,⁤ да поддържа ниски данъци, да⁣ не⁤ нарушава установените общности, да не нарушава древните институции на страната, да защитава свободите и‍ автономията ⁤на семейството, докато активно гарантирайки‍ здравето ⁤му, направи⁣ поне ⁣първото стъпало на стълбата на ⁢собствеността достатъчно лесно за изкачване ⁢и да не извършва⁢ груби, отгоре надолу,⁣ неразумни, опасни правителствени ⁣действия‌ като тези,‍ които видяхме през по-голямата част от ⁣2020 и ⁣2021⁣ г.

Докато старият гласоподавател тори беше изоставен от своята ⁣партия, старият британски⁣ лейбърист социалист беше изоставен от​ своята. Лейбъристката партия сега ⁣е по⁢ същество кабала от глобалистки ‍пакостници, ⁣с лоялност към ‌всеки, но не ⁣и към семействата на английската работническа класа, които формираха нейната най-предана база от‍ поддръжници.

Законопроектът за лов на Тони Блеър загуби дела на Лейбъристката партия в гласуването в селските райони, а неговото изкривено водене ‍на война – привидно оправдано с повече измама‌ – ⁢загуби доверието‌ на всички ‍останали.

Блеър‍ остава ‍ключов ‍злодей​ в съзнанието на⁢ онези, които не вярват на днешната олигархична‍ политика. През годините той ни каза, че благодарение‌ на неговата намеса Ирак ще бъде демократичният модел на добро управление вси⁢ в социалните ‌мрежи!

тели и семейството си!

Благодарим ви ‌за подкрепата!

фила⁤ си!

за да‌ помогнете на другите⁤ да научат за нас!

си!

групи ⁢и форуми, ‍за ⁣да насърчите другите да се присъединят към нашето движение за свобода и справедливост. Само като обединим усилията си и се борим за ‍общата ⁢ни цел,⁤ можем да преодолеем ограниченията, които ни ​бяха наложени от системата. Нека работим заедно и да създадем по-добро бъдеще за всички нас.

приятели и‍ близки, за да се присъединят ⁤към нашето движение⁤ за свобода и справедливост.

Бъдете част от промяната!

приятели и​ близки!

иятелите си и с приятелите си!

фила си!

групи и‌ форуми, за да достигнем ⁣до повече хора!

Благодарим ви за подкрепата!

приятели и⁤ близки!

ществено⁤ желание.

Това би изисквало политики в полза на ‌семейството; родителите ⁤никога да не бъдат възпрепятствани да знаят съдържанието на училищната програма на децата си; всички ресурси, за които⁤ се смята,‍ че съдържат трансактивистки ​или сексуализиращи материали, да бъдат изтеглени от училищата; и за официално признаване, че без ‍пряка правна намеса родителите⁢ остават изключителни законни настойници на собствените си​ деца.

Също така би било необходимо​ да ‍се създаде ‌програма за гражданство в ⁤рамките на‌ образователните институции, предлагаща елементарно обучение по британската конституция и общото ‍право (в Англия), както ‌и религията⁣ на страната – в която‌ все още имаме‌ сакрална монархия,⁤ лордове, духовенство и‌ установена църква.

Тази програма‍ ще призове за правителствена реформа, обещавайки децентрализиране на управлението, предоставяне на повече изпълнителна власт на ⁢местните, ⁢отговорни съвети; за отмяна на политиката, която е попречила на селските общности да управляват собствената си природа; за изоставяне на политика, основана на ангажимента‌ на страната за „нетна​ нула“; за официална парламентарна декларация, че замразяването на банкови сметки няма да бъде разрешено за никого, освен за тези, за които е установено, че перат пари – и за такъв механизъм⁤ никога да не⁢ бъде използвани като⁣ средство за‌ наказание, принуда или социален контрол на‌ гражданите; за ангажимент за парично обращение и⁢ изоставяне⁣ на политиката, насочена към формирането на цифрови валути на централната банка.

Това би ⁣изисквало ⁢незабавна загуба на поста на политици, които призовават за извънзаконово наказание на който и да е ⁣член на гражданството (тоест⁢ без надлежен процес);⁢ за провеждане на​ независимо разследване — ⁢не от парламентарна избрана комисия ⁣— относно това, което е било известно и ‍количеството⁢ дезинформация, която е била умишлено разпространена по време на‌ епизода на COVID 2020-21; и⁣ накрая⁣ за официалното отхвърляне на членството на страната в ‍Европейския съд по правата на човека ​в Страсбург, което е несъвместимо с британската концепция за „закон⁤ на страната“.

Нещо повече, такъв популизъм би се съсредоточил върху реформата на ‌правоприлагането, като се започне със задълбочено ‍разследване на разпространението⁤ на пробудената идеология в обучението на полицейски служители в Обединеното кралство, съчетано с преквалификацията​ на полицията в уменията на традиционната полиция; официалното премахване на всички записи на ​„непрестъпни инциденти с омраза“ и други полицейски мерки в стила на мисловни престъпления; одобрението на изключително ‌тежки ‍наказания за ⁤реални престъпления, които засягат неблагоприятно живота ‍на обикновените⁤ спазващи закона‌ граждани, главно​ грабежи, престъпления с нож и сексуални престъпления срещу деца.

И накрая, ⁣това ще ​изисква практическа политика за ефективен граничен ⁢кола на ⁤приятелите си!

Our ‌hero must continue the fight he has started. He must⁣ be immensely brave like a classical ⁣hero from antiquity.‍ It‍ is very likely that the populist tide⁣ may fail, as the machine of power uses everything in its arsenal to destroy him‍ and his followers.⁢ But if ‍he succeeds,⁢ then‍ he can‌ begin⁣ the return to the United Kingdom of that spirit which⁢ once ​animated⁢ him, from‌ his exile during the long‍ oligarchic ⁣occupation that torments the peoples of the kingdom.

Translation: ​SM

Our⁣ YouTube channel:⁤

Our Telegram channel:

This is how ​we ⁢will overcome the limitations.

Share in your profiles, ⁢with friends, in​ groups⁤ and on pages.

ижение е ‌опасен за демокрацията. ‍Но ако лидерът успее да остане твърд и да продължи⁤ да говори с​ яснота и убедителност, хората ще започнат да го слушат.

С⁢ времето, повече и повече хора ще се присъединят към движението, защото ще ​разберат, че това е единственият начин⁤ да се върне страната към своята⁣ истинска идентичност⁣ и да се защити от глобализацията ⁣и културния марксизъм. Лидерът ще бъде атакуван⁤ от всички страни, но ‌ако успее да запази своята цел и да остане верен⁣ на своите принципи, той ще бъде ⁢спасителят‍ на‍ нацията.

Това е труден и ​опасен път, но ако има достатъчно храброст‍ и решителност, той може ⁤да бъде изминат. ‌Нека се надяваме, че някой‌ ще ​се изправи и ‌ще ⁣поеме тази отговорност, защото бъдещето‌ на ‌нашето народносто е на ​карта.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.