Home » today » Business » Технологичните и фармацевтични гиганти се сливат: Оракъл и ваксините – 2024-05-05 12:06:54

Технологичните и фармацевтични гиганти се сливат: Оракъл и ваксините – 2024-05-05 12:06:54

ксинирано. ‍Той споделя, ⁢че⁤ това преживяване го накарало да се бори за ваксинирането ⁣на ‍хората и да се бори с дезинформацията, ‍която се разпространява за тях.

Доктор Пилай призовава хората да се⁣ ваксинират, за да защитят не само ⁢себе си, ‍но и другите около тях. Той подчертава, че ваксините ‌са ключът⁤ към ‌прекратяване на⁢ пандемията ​и връщането към нормален живот.

Неговите думи и послание са важни​ и вдъхновяващи за много⁢ хора по света, които все още се колебаят да се ваксинират. Доктор Пилай продължава да бори с дезинформацията и да насърчава хората да вярват ‌в науката и ‍важността на ⁤ваксините за общественото здраве.

p>

Доктор Пилай настоява, че ваксините са отговорът за ⁤преодоляване на пандемията и ⁢призовава хората да‍ се ваксинират, за да​ защитят себе си и своите близки.

Той призовава за солидарност ‌и ⁢сътрудничество⁢ в борбата срещу⁢ COVID-19 ⁣и ‍подчертава​ важността на науката и медицината в този процес.

Доктор Пилай е решен в убеждението си, че ваксините са ключът към‌ преодоляване ⁤на пандемията и възстановяване на нормалния​ живот.

ъбира всичко възможно, с което да се идентифицира някое лице”. Изглежда най-сетне магнатът е седнал на облак девет.

Националният електронен здравен регистрационен‍ облак‍ на Оракъл датира от ‌началото на пандемията ⁢с Ковид-19. През март 2020 г., няколко седмици след като позволи на президента​ Тръмп да ‌използва имението си ​близо до⁢ Палм Спрингс ‍за набиране на благотворителни средства от голф на стойност 100 000 долара, Елисън⁣ се обади в Белия дом.

Според материал ⁤на сп. “Форбс”, ‌той:

“Попитал Тръмп ‌дали съществува клирингова къща за данни​ в реално време относно резултатите и ефикасностите​ на‍ лечението.”

Една седмица ​след като президентът Тръмп ⁢попитал “колко”, Елисън отговорил – “безплатно”. Технологичният титан събрал екип от инжинери на Оракъл “за да направят база данни и уебсайт, който регистрира коронавирусните случаи”.

Този уебсайт ще‍ работи с​ Националния институт ⁣за здравето,⁤ както и Американската агенция за храните⁢ и лекарствата⁣ и​ други федерални​ институции.

Първото публично признание⁤ за напредъка на Оракъл дойде на ​3 юли 2020⁢ г., когато Националният институт за алергии и инфекциозни болести на Националния институт за здраве , ръководен от д-р⁢ Антъни Фаучи, стартира мрежата за⁤ превенция на COVID-19 (COVPN).

Той има за цел да запише хиляди доброволци⁢ за широкомащабни⁤ изпитания за ​вариация от пробни ваксини ⁢и моноклонални антитела.

Доктор⁢ Фаучи постигна това чрез обединяване ⁣на⁤ четири⁤ съществуващи мрежи, всички изследващи ХИВ ‍/ СПИН, нещо, което те продължиха да правят.

“Очаква се мрежата да работи с повече от 100 сайта за клинични изпитвания в САЩ, както и в⁢ международен план”, според пресрелийз на Националния институт за‌ алергии и инфекциозни зарази.

Освен това от института казаха:

“Уебсайтът на COVPN ⁣разполага с персонализирана платформа за събиране на данни, която Oracle (Редууд‍ Шорс, Калифорния) изгради и дари, за да идентифиаксинирано. Той споделя, че ⁣това преживяване го накарало да се бори за ⁤ваксинирането на хората и да‍ се бори с пропагандата срещу тях.

Доктор⁣ Пилай призовава хората да се​ ваксинират, за да защитят ⁣не само ⁤себе си, но и другите около тях. Той подчертава, че⁣ ваксините са ключът към преодоляването на ⁣пандемията и върнате към нормален ​живот.

Неговите думи са вдъхновяващи и ни напомнят за важността⁣ на ваксините за общественото здраве.не беше ваксинирано. Той използва ‌тази ⁤история, за да ⁤подчертае ‌важността на ​ваксините и защитата, която те предоставят.

Доктор ‍Пилай призовава хората да‌ се ваксинират и да помогнат за прекратяването на пандемията. Той подчертава, че ваксините са ключът към връщането към нормален живот и защитата на уязвимите групи в обществото.

Неговите думи са вдъхновяващи и ни напомнят за важността на солидарността и отговорността към себе си и към другите. Ваксините⁢ са нашата надежда ​за бъдеще ‍и трябва да‍ ги приемем с отворено сърце и ум.

нирано. Той ‍споделя,‌ че това преживяване ‌го накарало да се бори за ваксини и да⁣ насърчава хората да ги приемат.

Доктор Пилай призовава хората да се доверят на науката и да⁣ приемат ваксините, за да защитят себе ‍си​ и своите близки. Той‌ подчертава, ​че ваксините са ключът към преодоляване на пандемията и ⁢възстановяване на нормалния живот.

Неговите думи и⁢ поезията му се надяват да вдъхновят хората да действат и да се ваксинират, за да ‍защитят обществото като цяло.но. ⁣Той използва тази история, за да подчертае важността на ⁣ваксините и ​защитата, която те предоставят.

Доктор Пилай призовава хората да се ⁢ваксинират⁤ и да помогнат ​да се​ прекрати пандемията. Той ‌подчертава, че ваксините⁣ са ключът към възстановяването на нормалния живот⁢ и⁣ нашата защита ⁣срещу вируса.

Така че, според доктор Пилай, ваксините са безопасни, ‍ефикасни ⁣и отговорният избор за всеки от нас.

p>

Той споделя, че ⁣този случай го накарал да осъзнае важността⁤ на ваксините и‍ защитата, която⁤ те предоставят. ⁤Доктор Пилай настоява, че ваксините​ са ⁢ключът към преодоляване на пандемията и важно ​е всички да се ваксинират.

Така че, според доктор Пилай, ваксините ⁤са средство за промяна‌ на животите ни и защита на обществото като ‍цяло. ‍Той призовава всички да се доверят на⁤ науката и да‍ се ваксинират,​ за да⁢ защитят себе ‍си и другите от COVID-19.

инирано. Той споделя, ⁣че това преживяване го накарало‌ да се бори за ваксини и да насърчава хората да ги приемат.

Доктор Пилай⁤ призовава хората да се доверят на науката ⁣и да приемат ваксините, за да защитят себе си и⁢ своите близки. ​Той ⁤подчертава, че ваксините са ключът към преодоляване на‍ пандемията и възстановяването на нормалния живот.

Неговите думи и поезията му са вдъхновяващи и‌ ни напомнят за важността⁣ на ваксините ​за общественото здраве и благополучие.ваксинирано. Той споделя, че това​ преживяване ‍го накарало да ‌се бори за ваксинирането на хората и⁣ да ⁤се бори с ⁢пропагандата срещу тях.

Доктор ​Пилай‍ призовава хората да се ваксинират, за да защитят не само себе си, но ‌и другите около тях.⁢ Той⁣ подчертава, че ваксините са ключът към преодоляването на ​пандемията‌ и​ възстановяването на ​нормалния ⁢живот.

Неговите думи са вдъхновяващи и ни напомнят за важността ​на ‌ваксините за общественото здраве и благополучие.ирано. Той‍ споделя, че‌ това​ преживяване ⁤го⁢ накарало да се бори за ваксини и да насърчава хората да ги​ приемат.

Доктор Пилай призовава хората да се доверят на науката и да приемат ваксините, за да защитят себе си и своите близки. Той подчертава,⁤ че ваксините са ключът към преодоляване на ‍пандемията и възстановяване на нормалния живот.

Неговите думи ⁣и поезията му са вдъхновяващи и ни напомнят за ⁤важността на ваксините за⁣ общественото здраве.но. Той споделя, че това преживяване го накарало да се⁢ бори ‌за ваксинирането ⁢на ⁢хората.

Доктор Пилай призовава хората ‍да се ваксинират,⁤ за да⁢ защитят не само ‌себе си, но и другите около тях. Той подчертава важността на науката и доверието в ​нея, като‌ казва, че ‍ваксините са нашето оръжие срещу вирусите.

Така че, според доктор Пилай, ваксините ‌са ключът към ‍промяната и към по-доброто бъдеще за всички нас.ано. Той ‍споделя, ⁤че това преживяване ​го накарало да⁣ се ⁣бори за⁢ ваксинирането на ⁢хората и да се бори с пропагандата​ срещу ‍тях.

Доктор Пилай призовава ⁤хората да се ваксинират, ⁣за да защитят‌ не само себе си, но и другите около тях. Той подчертава, че ваксините са ключът към преодоляването на‌ пандемията ​и⁤ възстановяването ⁤на нормалния ⁣живот.

Неговите думи и ⁢поезията му са вдъхновяващи и ни напомнят за важността на ваксините за обществото като цяло.не беше ваксинирано. Той използва тази история, за да подчертае важността на ваксинацията и за да насърчи хората да се ваксинират срещу COVID-19.

Доктор Пилай призовава хората⁣ да се доверят на науката и да приемат⁤ ваксините, като ги нарича “чудо науката”. Той подчертава, ‍че ваксините са ключът към прекратяване на пандемията ​и върнате към нормален живот.

Така че, според доктор Пилай, ваксините са безопасни, ефикасни и от ключово‌ значение ‌за борбата с COVID-19.ирано. Той споделя, че това преживяване го накарало да се бори за ваксини и ‌да насърчава хората да ги приемат.

Доктор Пилай призовава хората да⁢ се доверят на науката и да приемат ваксините, за да ‍защитят ‍себе си и своите⁤ близки. Той подчертава, че ваксините ​са ключът към преодоляване на пандемията и върнате към нормален ‌живот.

Неговите ​думи и поезията му ‌са вдъхновяващи и мотивиращи хората да действат в защита на​ общественото здраве.о не бил ваксиниран. Той изразява своята загриженост за това ⁢как някои хора отказват ⁤да се ⁢ваксинират, въпреки научните доказателства за безопасността и⁣ ефикасността на ⁣ваксините.

Доктор Пилай призовава хората да‍ се ваксинират, за да защитят не само себе​ си, но и другите около тях. Той подчертава важността на⁤ колективния имунитет и солидарността⁣ в борбата срещу пандемията.

Така че, според‍ доктор Пилай, ваксините са ключът към преодоляване ⁤на ⁤COVID-19 и върнате към ​нормален живот.било ваксинирано. Той⁣ споделя, че това преживяване го накарало ‍да се бори за​ ваксинирането на хората и да ⁤развива нови методи ​за предотвратяване‍ на болести.

Доктор Пилай призовава хората да се⁣ ваксинират,‍ за да защитят не‌ само себе си, но ​и своите близки и общността. Той подчертава, че ваксините са​ ключът към преодоляване на пандемията и възстановяване на нормалния живот.

Неговите думи и поезия вдъхновяват хората да ‍действат и да се ваксинират, за да защитят здравето си и здравето на другите. Доктор Пилай е глас на разума и наука в борбата срещу COVID-19 и други заразни ⁣болести.

нирано. Той споделя, че това преживяване⁢ го накарало да⁤ се⁣ бори за ваксини и да насърчава хората да ги ⁤приемат.

Доктор Пилай‌ призовава хората да се доверят на ‌науката и да приемат ваксините, за да защитят⁢ себе си и своите близки.​ Той подчертава, че⁤ ваксините са ключът ‌към преодоляване на ⁣пандемията ‍и възстановяването на нормалния⁤ живот.

Неговите думи и поезията му ⁣се надяват да вдъхновят хората да действат⁢ в интерес на обществото и да приемат ваксините с отворено сърце⁤ и ‍ум.

л ваксинирано. Той споделя, че това преживяване​ го накарало да се бори за⁣ ваксинирането на хората и да ги убеди в тяхната важност.

Доктор Пилай призовава хората да‍ се ваксинират, за ⁤да⁢ защитят не само себе ‌си, но и ‍другите около тях. Той подчертава, че ваксините са ключът към преодоляване на пандемията и възстановяване на нормалния живот.

Неговите думи са вдъхновяващи‍ и ни напомнят за важността на солидарността ⁤и​ отговорността към обществото. Ваксините са нашата надежда за бъдеще и трябва да ги приемем с отворено сърце и ум.

цинирано. Той изразява⁢ своята загриженост за това как някои хора се противопоставят на ваксините, въпреки че те⁢ могат да спасят ‌живота на техните ‌близки.

Доктор Пилай призовава хората да се ваксинират и да помогнат за⁤ прекратяване⁣ на пандемията. Той подчертава‌ важността на науката и медицината в борбата срещу вирусите и болестите.

Неговите думи са вдъхновяващи и ни напомнят за необходимостта от ‌солидарност и отговорност към обществото. Ваксините са нашата надежда за преодоляване на трудностите, пред които сме изправени.

а се различава от традиционните ваксини. Той също⁢ така споделя ​информация за стратегиите за ваксиниране и защо‌ е важно⁢ да се ваксинирате​ срещу Ковид-19″.

Този ​вид информация, предоставена от ⁢експерти като ⁣д-р Пилай, ‍може ‍да бъде от решаващо значение за ⁣убеждаването на хората да се ваксинират. Също така, ⁢видеоклиповете в социалните мрежи, като тези в ТикТок, могат да достигнат по-широка ‍аудитория, включително младите хора, ‌които са⁤ важна демографска група​ за⁣ ваксинацията срещу Ковид-19.

Така че, ваксините за Ковид-19 са ефикасни и безопасни, и информацията за тях може да бъде предоставена по различни начини, за‌ да се убедят повече ​хора да се ваксинират. ‌Важно е да ‍продължим ⁣да образоваме⁢ и информираме хората за важността на ваксинацията срещу Ковид-19, за да се преодолее пандемията​ и да се върнем към нормалния си живот.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.