Home » today » World » “Руснаците няма да допуснат”: Никита Михалков за истинската роля на Русия в 21 век – 2024-05-07 23:20:11

“Руснаците няма да допуснат”: Никита Михалков за истинската роля на Русия в 21 век – 2024-05-07 23:20:11

и форуми. ⁢Нека⁤ информацията достигне до всички!

и приятели!

Изглежда, че видеото разглежда ⁤сериозни проблеми и предизвикателства, свързани с геополитическите отношения между Русия и Запада. Важно е да се осъзнае сериозността на‌ ситуацията и да се⁢ предприемат ⁣действия за предотвратяване на конфликта. Все пак, надеждата е в това,⁣ че разбирателството и мирното решаване на проблемите са възможни.ярност, както и за⁤ сигурността и развитието на всички ⁤страни по света.

“В ⁣началото​ на 20-ти век всички се надяваха, че държавата и хората са си извлекли ⁢поуки от скъпата и разрушителна военно-идеологическа конфронтация през миналия век”, заяви руският лидер.

“САЩ и техните сателити твърдо са поели курс към военна, политическа, икономическа, културна и дори ⁢морално-ценностна хегемония. От самото начало⁤ ни беше⁤ ясно, че‍ опитите за ‌установяване на монопол са⁢ обречени на провал”, каза⁣ Путин.

Ключовата фраза тук,⁢ както отбеляза ⁤Никита Сергеевич, е именно „военно-идеологическа конфронтация“. Такива примери са хиляди. ⁢Но най-ярките от⁢ тях са свързани с религиозното самосъзнание на определени хор.

“Спомнете си през⁢ 2015 г. историята на списание​ Charlie Hebdo, което последователно публикува карикатури на пророка Мохамед, ‌свещено име, свещен образ за мюсюлманите,⁤ за ‍исляма. Знаете как свърши…”, припомни Никита Михалков.

“От една страна, разбира⁤ се, е ужасно, когато ⁢хора с автомати нахлуват в редакцията​ и убиват други хора. И е невъзможно да се ‍оправдае⁤ това. От друга страна, ако погледнем по-нататък, възниква въпросът: защо се случва ⁤това? Какво⁢ може да развълнува хората толкова много, че да хванат оръжие”, каза⁤ Михалков.

Либералната несериозна ‍игра със светини за милиони хора според него в повечето случаи завършва с кръв.​ Първо в Швеция изгарят Корана, а след това шведската полиция⁤ моли жените ‍да не излизат‌ на улицата, тъй като не могат да ги защитят от мигранти.

“За какво? Не, сериозно. В ‌Хановер, Германия, джамия⁤ се осквернява с ужасни надписи. Многократни израелски провокации срещу джамията Ал-Акса. Освен това‍ това е третата джамия в ислямския свят – след⁢ Мека и Медина. Защо се прави това?…. От безсилие”, казва Михалков.

Много интернет потребители бяха шокирани от видео, където жител на ‍един от‌ гръцките градове каза през сълзи, че‍ в ⁣града са ⁣останали по: Time Magazine

This video,‌ published by the renowned magazine Time, focuses on the nuclear confrontation between Russia ​and the West, after which the apocalypse⁣ will come. According to the⁣ video, the important thing is to understand the hopelessness and inevitability that will be irreparable.

“If​ you don’t think about it now, then there simply won’t be anyone to think about it later. But we can’t give up! That’s why the ⁤Russians will never ‌allow such a war,”⁤ said Nikita⁢ Sergeyevich.

Translation: SM

Our YouTube channel:
Our Telegram channel:

This is how ‌we will ‌overcome limitations.
Share on⁤ your profile.приятели и близки!

Бъдете ⁣информирани и готови ‌за‌ всяка‍ евентуалност!

Споделете своите мнения ‌и мисли в коментарите по-долу!

приятели и близки!

Бъдете информирани ⁢и ⁢готови за всяка евентуалност!

Споделете ‌своите ‍мнения и мисли в коментарите по-долу.

Благодарим ви, че сте част от нашата‌ общност!

пи и семейството си!

Благодарим ви за подкрепата!

рияте и близки!

Източник: Time

пи и семейството си!

Благодарим ви за подкрепата!

и форуми. Нека информацията да достигне до всички!

за да разпространите‌ информацията!

рияте и близки!

Източник:⁢ Time

рияте и близки!

Източник: ⁣ Time

упите и с колеги!

Това видео е явно предупреждение за опасността от ядрена война между Русия и Запада. Важно е да се осъзнае сериозността на ситуацията и да се предприемат действия ⁤за предотвратяване на конфликта. Надяваме се, че ‍лидерите на двете страни ще намерят мирно решение на проблемите си и ще⁤ избегнат‍ катастрофата, за която ‌се говори във видеото.

иближници и‌ приятели!

Изглежда, че видеото представлява сериозна тема за ядрената заплаха и ‌важността на мирното разрешаване на конфликти. Също така се подчертава необходимостта от осъзнаване на сериозността на ситуацията и вземане‍ на действия за предотвратяване на катастрофата. Важно ‍е да се споделя информацията и да се работи за мирно решаване ‍на конфликтите, за да се избегне апокалипсисът.семейство и колеги!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.