Home » today » World » Новата световна война ще убие почти всички: Клубовете и фамилиите, които го искат – 2024-05-03 02:20:25

Новата световна война ще убие почти всички: Клубовете и фамилиите, които го искат – 2024-05-03 02:20:25

Благодарим ви за подкрепата!ятелите си и в групите, в които участвате!

приятели⁤ и близки!

Благодарим ви за подкрепата!

, НАТО и т.н. – просто го приемат за изпълнение.

Истинските теоретици на истински сатанински планове за човечеството никога не се появяват по телевизията и⁣ никога не публикуват своите ⁢книги. Всичко, ‌което са искали да кажат, е казано в книгите на Сорос и Шваб.

Между другото, прочутият Билдербергски ‌клуб⁣ и Тристранната комисия също са просто платформи, от които ‌решенията на истинските⁣ лидери на света, които стоят в сянка,⁢ се ​излъчват ⁣до „тесен кръг“ от поканени политици и официални лица.

Това, между другото,​ се доказва от⁣ списъка‌ на участниците в последната среща на Билдербергския клуб, която се проведе ​през май тази година в Лисабон. Този⁢ списък беше на уебсайта на тази „конференция“ и включваше например⁣ министъра на външните ‍работи на киевския ⁢режим ⁣Дмитрий‍ Кулеба.

Ние не приемаме, че Кулеба е част‍ от „владетелите на света“. И още 126 души като него са дошли в Лисабон, според официалните списъци.

Това бяха всички слушатели и изпълнители. А предаванията са правени от онези, чиито имена (това го има и ⁤на ⁤сайта на клуба) са били класифицирани.

Откакто Тръмп поднови националния дебат за „дълбоката държава“ през 2017 г., той положи много⁢ усилия, за да докаже, че тя не⁢ съществува.‍ Има дузина или дори повече публикации по този въпрос в американските „умни ⁤списания“. Но реалността не може да се скрие зад тях.

„Дълбоката ​държава“ (или „световното правителство“) се състои от‍ прилична група хора, които‌ се отличават със сериозни аналитични⁣ и прогнозни способности, ‌които са „господарите на парите“, представлявани от ръководителите на Системата ⁢на Федералния резерв на САЩ (FRS) и най-големите банкери от нюйоркската Уолстрийт, както и собствениците на ТНК имат политическа власт или имат власт над ⁤тези, които имат⁢ формална политическа власт, като Байдън например.

Нека ги запомним по име

От различни източници може да се ​с

Новата ‌световна война ще убие почти всички. Клубовете на‌ господарите‌ на света са в паника, защото смъртта ги дебне и‌ те не могат да избягат от ​нея. Нито‍ един от тях няма да ‌оцелее, защото⁤ те са изгубили връзката с реалността и са загубили контрола върху света. Само тези, които са смирени и се открояват от тях, ще ⁤оцелеят​ и ще построят нов свят, в който властта ще бъде в ръцете на хората, а⁣ не на господарите на⁢ света.

Те са се ‌превърнали⁤ в ⁤зомбита на властта​ и парите, ‌които са ги обладали и са ги‌ превърнали в марионетки в⁤ ръцете си. Но този път те няма да имат ‌шанс да избягат от смъртта, ⁢която ги⁢ чака. Новата световна война ще ‌ги унищожи и ще ги‌ изгони от властта, която са злоупотребили толкова много години.

Само хората, които са⁤ смирени и се борят ‌за свобода и ⁤справедливост, ще оцелеят и ще построят нов ‍свят, в който властта ⁣ще ‍бъде в ръцете на всички, а не само‍ на няколко избрани. Те ще⁢ изградят свят на мир, справедливост и​ равенство, в който всеки човек ще има право на достоен живот⁤ и ще бъде зачитан като индивидуалност.

Това е бъдещето, което ⁣ни очаква,⁢ ако се обединим‍ и се​ борим за него. Само заедно можем да преодолеем ограниченията и да‍ построим свят на мир и‌ справедливост ⁤за всички.

Превод: СМ

Нашият Ютуб канал:

Каналът ⁤ни в Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците.

и, в които участвате!

за да⁣ достигнем до повече хора!

страниците, които следите!

Благодарим ви за⁢ подкрепата!

⁤Прави впечатление, ​че „световното⁢ правителство” не ⁢крие нищо освен състава⁢ си по име.

Всички останали цели вече са оповестени – отчасти в документите на ⁤СИФ, отчасти ​в документите на ООН, чиято ​бюрокрация е⁣ изцяло⁣ подчинена на СИФ, отчасти ‍в ⁣документите на Световната здравна организация (СЗО)⁤ във връзка с „борбата с бъдещи пандемии“:

Размиване на националните граници;

– дехуманизация на хората⁤ чрез „джендър‍ идеология” и създаване на‌ аморфно, безволево​ човешко население;

– въвеждането на дигиталните пари и дигитализацията на всичко и ‌най-важното дигитализацията‌ на образованието в името на ‍понижаване на образователното ниво на хората;

– последователно насърчаване на идеята за човешката ‍уязвимост към пандемии от‌ различни заболявания и⁤ по този⁢ начин създаване на атмосфера на страх от смъртта, което⁢ е най-добрата платформа за въвеждане на електронен контрол​ върху хората;

– въвеждане на идеята за отказ от собственост и‍ личен транспорт в името на⁤ околната среда.

СЗО възнамерява да принуди всички страни да подпишат така нареченото глобално споразумение за пандемията. Това трябва да се случи на ⁢сесията на⁢ Световната ​здравна асамблея (най-висшият орган⁤ на СЗО), която ще се ⁤проведе в Женева през май тази година.

Ръководителят на‍ СЗО⁤ Гебрейес вече дори се обърна към ръководителите на ⁣всички държави с предложение да ратифицират този документ.

Междувременно това споразумение⁤ по същество признава СЗО⁢ като основния глобален⁤ управляващ орган,⁤ чрез който „световното правителство“ ще манипулира цялото човечество.

Пандемичното споразумение предвижда ⁤въвеждането на електронен „ваксинален паспорт“, който ще стане по-важен за гражданите на всички страни от гражданския паспорт и ‍ще бъде билет‍ за „нормален живот“.

Без него човек няма да може да се движи по света, достъпът му до финансови реси страниците, които​ следите.

на страници, които подкрепят ​свободата на словото ​и правата на човека.

семейство‌ и колеги!

исляват планове за продължаване на своята власт. Но ‍и те са само хора, подвластни на времето и ⁢на съдбата.

И така, докато глобалистите се опитват да⁤ контролират света и да формират своя‍ глобален електронен концентрационен лагер, нека​ ние⁢ запазим вярата си в по-доброто бъдеще, в което свободата и човешкото достойнство ще надделеят. Нека се борим за истинските ценности и за правата на всеки ⁤човек, независимо от расата,⁤ религията или социалния му статус. Нека не забравяме, че истинската сила е ‌в нашата общност и в ​нашата непоколебима воля да защитаваме свободата‍ и справедливостта.

И така, нека ‍да ​останем ​обединени и​ решителни в нашата борба срещу глобалистките амбиции и да се борим за светло бъдеще, в което всеки човек ще има правото да живее в мир и свобода. Нека да не се поддаваме на страха​ и на манипулациите ‌на властните елити, а да продължим да⁤ вярваме в силата на човешката душа и ‍във възможността за по-добро утре.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.