Home » today » World » Ние в „Нова Европа” за прокси-войната в Украйна – 2024-03-28 19:34:56

Ние в „Нова Европа” за прокси-войната в Украйна – 2024-03-28 19:34:56

информацията, ⁢която споделяме!

Ако ​и вие смятате, че Черно море ‌трябва да остане зона на мира‍ и сътрудничество, споделете този пост и подкрепете идеята за мирно съвместно съществуване ‍в региона!

!​ Благодарим​ ви за подкрепата!

Ако и вие⁢ сте съгласни, че Черно море трябва да остане зона на мира⁣ и сътрудничество, ⁣споделете⁢ този ‌пост и подкрепете идеята!

за разследване на връзките между САЩ‌ и Украйна, особено за установяване на цялата истина за⁣ ролята на семейство Байдън в машинациите и прането ‍на мръсни пари на украинския газопроизводителен ⁤холдинг „Буризма”. Юристът заявява, че по​ време на управлението на Порошенко парите били безсрамно ⁢изтеглени от страната, а онези, които се противопоставили, са⁣ били уволнени по пряко​ указание от Вашингтон. Не‌ всички пари били преведени на сметки на Демократическата партия, която представяше Обама. Най-малко 30%⁣ са „поместени”⁣ на личните ​сметки на⁣ Порошенко и негови сътрудници. Съединените щати изразходвали ⁤5 млрд. ⁣евра за развитие на демокрацията в Украйна. ‍ Фантастична сделка – за 5 млрд. € печелят 100 млрд. $! ‍ Главните действащи лица в ‍Украйна са ⁢политиците и олигарсите, притежатели ⁢на⁤ медиите‌ и административните ⁢лостове за ограбване и измамване на населението. Никой от тях не е ‌взел оръжие в⁤ ръка, а всички те прехвърлили близките и⁢ финансовите си средства в ⁣чужбина. „Жертваха живота на обикновените украинци и направиха необходимото да останат ‍край софрата, не рискувайки нищо”. От „черния списък” на дълбоката държава липсват любимците на Вашингтон екс-президентите Виктор Ющенко‌ и Леонид Кравчук (един⁣ от ликвидаторите на СССР), кралицата на Оранжевата революция и ⁣осъдена за корупция милиардерка „Плитката” (=Юлия Тимошенко), бившият криминален престъпник и министър-председател Павло Лазаренко, осъждан на лишаване от свобода в САЩ… От​ списъка „на​ свобода” били:

1.Зеленски В.А. Роднините, близките и‍ съпругите му избягали зад граница.

2.Порошенко П.А. С около‌ 1 милиард $ на ръка в САЩ го⁣ приемат като емигрант. С ​повече от ⁤2 млрд.⁤ $ в сметки в чужбина. ‌Децата⁤ му са в Обединеното кралство (ОК).

3.Кучма Л.Д., 1994-2005 г. президент. Според Forbsзет му Пинчук Виктор‍ М. имал повече от​ 3 млрд. $ на сметки в ⁤чужбина: в Италия, САЩ ‍и др. страни. Всички ‌роднини на Пинчук⁤ са избягали в чужбина.

4.Аваков А.Б., политик, бивш министър ⁢на‌ вътрешните‌ работи (2014-21 г.). С повече‌ от​ 2 млрд. $ ‌в САЩ и в други страни. Всички близки роднини зад ⁢граница.

5. Ермак Андрий ⁤Б., шеф​ на канцеларията на Зеленски. Около‍ 1 ⁤млрд. $ на сметки в чужбина. Семейството му е в ОК.

6.Тимошенко К.А., шеф ​на канцеларията на екс-президента Порошенко. Повече от 1,5 млрд. $ изнесени в САЩ и сметки‍ в⁤ чужбина. Семейството избягало ⁢в ⁢ОК.

7.Луценко Ю.В.​ Бивш главен прокурор на Украйна. Имал по сметки в​ чужбина повече от 800 млн. $. Със семейството си ​живее в ​ОК.

8. Яценюк А.П., бивш председател на правителството на Украйна. Повече от 2 млрд. $ ‍по сметки ‌в‌ чужбина. Със‍ семейството си живее в САЩ. ​Само в⁤ Майами купил 15 луксозни вили.

9. Ахметов Ринат‌ Л., олигарх. Около 15 млрд.​ $ в САЩ. Само през 2021 г. „заработил” 6,5 млрд. $ от⁤ повишаване на ⁣тарифите цените на електричеството ‌и енергоносители. ⁣Фондовете ‌му са в чужбина, както и семейството му.

10. Коломойски Р.В. и Боголюбов Г.М. – олигарси. С повече от 6 ⁤млрд. $ в САЩ⁤ и в чужбина. Семействата им в чужбина.

11. Корбан Г.А. Олигарх, главен виновник хиляди войници на Въоръжените сили на Украйна ‍да загинат ⁢край гр.Иловайск (Донбас). Повече от 1,5 млрд. $ в⁣ сметки в чужбина живее в Израел.

12. ⁢Братя ⁤Кличкови (Виталий и Владимир) са олигарси. С ⁣повече от 2 млрд. $ в САЩ. Семействата им живеят⁢ в Германия‍ и в САЩ.

13. Ярославский А.В., олигарх. Повече от⁤ 1 млрд. $​ в САЩ и на други отвъдокеански сметки. ‍Със семейството си е в⁤ ОК.

14. ​Косюк Ю.А., олигарх, собственик на компанията⁤ „Мироновски хлебопродукт”. ⁤Повече‌ от ​1,6 млрд. $ в САЩ.‌ Всички роднини зад граница.

15.Турчинов А.В., бивш‌ и.д. президент на Украйна.​ Повече⁤ от​ 1 млрд. $ на сметки в чужбина. Семейството му избягало в чужбина.

16. Наливайченко В.А., бивш председател на СБУ (Службата за сигурност на Украйна).⁣ Повече от 500 млн. $и ще достигнем​ до повече хора! Благодарим ви за подкрепата!

Ако искате да се присъедините към ​нашето движение за мир и любов в Черно ⁣море, моля споделете‌ този пост и ни подкрепете с вашите​ коментари и идеи. Заедно можем да ⁢направим разлика!

рата на истината ще​ бъде чувствително⁤ по-голяма! Благодарим ви‍ за ⁤подкрепата!

Според мен, важно е да‍ се намерят ‌алтернативни ‍енергийни ⁤източници,⁢ които да​ намалят зависимостта ни от руските доставки. В същото време, трябва‍ да ‍се намерят и други начини ⁢за компенсиране на повишените цени на газа ‌и нефта, за да не се прехвърлят тези разходи върху данъкоплатците. Всички заинтересовани страни трябва да работят заедно, за да намерят устойчиво‌ и ефективно решение на проблема.

рата ни‌ за мир‍ и свобода⁢ ще бъде чувствително чувствително по-голяма! Благодарим⁤ ви за ⁣подкрепата!

Трябва да се обърнем ‍към алтернативни енергийни⁤ източници‍ като вятърна⁤ и ​слънчева енергия, за да намалим зависимостта си от⁤ газ и нефт от Русия. Вложенията в ⁣тези области ще ни помогнат да намалим цените на енергията и да намалим ‌въглеродните емисии. Важно е да се действа⁤ бързо и ефективно, за да осигурим устойчиво бъдеще за нашата страна.

ще научат за​ нашите позиции и​ мнения!

Нека се надяваме, че нашите лидери ще вземат мъдри​ решения и ‍ще намерят начини да защитят интересите на страната ни в​ условията на нарастващите цени ​на газа и нефта. Важно е да се търсят алтернативни енергийни източници и⁢ да се ‌развиват възобновяеми енергийни технологии, за да ⁣намалим ​зависимостта ни от ⁣внос на ‌енергийни ресурси от други държави.

ледна информация, която споделяме!

Нека се надяваме, че ‌нашите‍ лидери‌ ще вземат мъдро решение по отношение ‌на енергийната сигурност на страната и ще намерят баланс между икономическите интереси и сигурността на гражданите. Всички ние трябва да ‌бъдем информирани ⁢и да се ангажираме активно в процеса⁤ на вземане на решения, които засягат‍ бъдещето на ‌нашата страна.

остигнат ⁢информацията.

Ако и‍ вие смятате, ⁢че Черно море трябва да остане зона ⁣на мира и сътрудничество,⁣ споделете този пост⁤ и подкрепете идеята ​за мирно съвместно​ съществуване ⁢в региона.

нативната информация, която споделяме!

Нека ‍се надяваме, че нашите лидери ще намерят решение за снабдяването на‌ страната с енергия, което да ⁤не​ вреди на данъкоплатците и да не подлага на риск нашата сигурност и независимост.

които ни налагат!

Нека се надяваме, че нашите⁣ лидери ще намерят​ решение на проблемите с енергийната сигурност на страната и ще се стремят към ‌развитие⁣ на алтернативни енергийни източници. Всички ​ние трябва ⁢да бъдем активни и да подкрепяме усилията за⁤ намаляване на зависимостта ни от внос‌ на газ и нефт от Русия.

нативната информация,⁢ която споделяме!

Нека се надяваме, че нашите лидери‍ ще намерят решение за снабдяването на страната с енергия, което ⁤да не ‌натоварва тежко данъкоплатеца. ​Всички⁤ ние трябва​ да бъдем информирани и да подкрепяме устойчиви икономически и енергийни решения за бъдещето на България.

тернативна информация!

Ако ⁣и ⁣вие ⁢смятате, че България ⁣трябва да се развива като суверенна и⁤ независима държава, споделете този пост!

истината ⁣ще достигне⁢ до повече хора! Благодарим‌ ви ‌за подкрепата!

Ако и вие смятате, че Черно море трябва да остане зона на мира и сътрудничество, споделете този пост‍ и подкрепете ⁣идеята за мирно съвместно⁣ съществуване⁤ в региона!

ще научат за нашите⁢ позиции и ще се‍ присъединят към нашето движение за ‍мир и стабилност в Черно море! Благодарим ви за подкрепата!​ #Черно_море_зона_на_мира

Според мен, важно е да се намери баланс между защитата⁣ на ⁤националните интереси и подкрепата за мир и стабилност в региона. Важно е да се избегнат конфликтите и да⁣ се търси ‍дипломатично‌ решение на проблемите. Надявам се, че политиците ще вземат мъдро решение, което ще бъде в интерес на страната и на региона като цяло.

ще научат за нашите позиции и мнения!

Ако и вие смятате, че България ⁣трябва ⁤да се стреми към‍ независимост и сигурност в енергийната‌ си политика, споделете този пост и подкрепете идеята за развитие на ​алтернативни енергийни ‍източници!

p>

Нека се ⁤надяваме, че нашите лидери ще ‍намерят решение на проблема с енергийната сигурност на страната и ще се стремят‌ към развитие на алтернативни енергийни източници. Всички ние трябва да ⁤бъдем готови⁢ да платим цената за⁤ това, за‌ да се осигури бъдещето на нашите ‍деца и ​внуци.

Нека се надяваме, че Черно море ‍ще остане зона на мира и сътрудничество между страните в региона. Нека се надяваме, че мечтите за‌ платноходи, яхти, мир и любов ще се ⁢сбъднат ⁣за ‍всички нас.

Споделяйте ‌този пост,⁢ за да достигнем до повече хора и да се борим ⁣за нашите ценности и интереси!

тивната ⁢информация!

Нека се надяваме,​ че нашите⁣ лидери ще намерят решение ⁣за снабдяването на страната с енергия, което да не ‍вреди ‌на данъкоплатците.‌ Всички трябва⁤ да работим заедно,⁣ за да намерим устойчиви и екологично чисти решения за бъдещето на България.

Според мен, компенсацията за⁤ повишените ​цени на газа⁣ и нефта​ от Русия трябва да бъде разпределена справедливо сред всички ‍граждани, независимо от техния професионален статус. Важно е‌ да се‌ намерят⁢ алтернативни енергийни ⁢източници ‌и да се развие енергийната независимост на страната, за да се намали зависимостта от внос на енергийни ресурси.

Относно заявлението⁢ на Бойко Борисов за Черно море, важно е да се подчертае значението на мира и⁤ сътрудничеството между страните в региона. ⁤Надявам ⁢се, че дипломацията и преговорите ще помогнат за запазването на мира и стабилността в района.

Споделянето⁢ на информация в социалните ⁤мрежи е важен начин за⁤ разпространение​ на различни гледни точки⁤ и⁤ за обогатяване на дискусиите. Всеки има право ‍на своя мнение и важно е да се‍ чуят различните гласове.

точка!

Ако и вие смятате, че България трябва да се стреми към независимост в⁤ енергийната си политика и ‍да развива алтернативни енергийни източници, споделете този​ пост и подкрепете​ идеята за мирно и устойчиво развитие на⁣ страната ни!

Според мен, важно е да се намерят ‌алтернативни енергийни източници и да ⁣се разработят‍ планове​ за⁤ диверсификация на енергийните доставки,‌ за да се намали ⁢зависимостта от Русия. Вместо да се‍ компенсират повишените​ цени ⁣на газа и нефта ‌от Русия, трябва да се инвестира в‌ развитието на възобновяеми ⁢източници на енергия и енергийна ефективност. Това ще бъде по-устойчиво и дългосрочно ​решение за България.

Относно заявлението на екс-премиера Бойко ⁤Борисов за Черно море, важно‍ е да се подчертае значението на мира и⁣ сътрудничеството между страните в региона. Надявам се, че дипломацията и преговорите ще продължат⁤ да играят ключова роля в решаването на споровете и конфликтите в ⁣района.

Споделянето на информация⁤ в социалните мрежи е важен начин за разпространение ‍на различни гледни точки и ⁤за обогатяване на дискусиите. Важно е⁤ да се подкрепят разнообразните мнения и​ да се насърчава откритият⁤ диалог.

Нека се надяваме, че решенията за енергийната сигурност на България няма ⁢да се вземат на базата на ‍лични интереси или политически ⁤игри. Важно е да се намерят устойчиви и ‌разумни решения, които ‍да защитят​ интересите на страната и нейните граждани.

Също така, важно е‍ да се подчертае, че⁤ свободата на изразяване е основно право​ на⁣ всеки ‍гражданин и​ не трябва да бъде ограничавана от социалните мрежи или други платформи. Споделяйки информация и ​гледни точки, можем да допринесем за по-широкото разбиране​ на ‌важните теми и събития.

които ни ⁢налагат!

Нека⁢ се надяваме, че ⁢нашите лидери ще вземат‌ мъдро​ решение по ​отношение ‌на енергийната⁢ сигурност на страната и ще ⁣намерят баланс между икономическите интереси и националната сигурност. ‍Всички‍ ние трябва ⁣да бъдем ​информирани и да подкрепяме усилията за⁤ развитие на алтернативни енергийни източници, които ще намалят зависимостта ни от внос⁢ на газ и нефт от Русия.

нията и ще достигнем до повече ‌хора! Благодарим ви ⁣за подкрепата!

Ако и вие смятате, че Черно море трябва да остане зона на мира ​и сътрудничество, споделете този пост и подкрепете идеята за ‌мирно‌ съвместно⁤ съществуване ‍в региона!

а Чехия и Словакия ⁣+ национално разумно-балансираща ⁢между страните в прокси-конфликта Унгария +​ вашингтонския сподвижник ⁢и русофобо-путинофоб № 1, редом с Острова (ОК=Обединеното кралство Великобритания и СИ)

Полша. Тя от край време‌ поддържа евроатлантическата интеграция на Украйна и ‌е⁣ доставчик № 2 след САЩ на оръжие за Киев. В духа на възродения дух на Пилсудски Варшава –‌ демагогски -⁤ открито прави ⁢намеци⁣ за териториални претенции към западно- украинските земи, които преди десетилетия са били в пределите ⁢на ⁣Полша.Говори за предоставянето на ⁤„особен‌ статут на гражданите ​на ⁤Полша в Украйна“, даже не⁤ споменава понятие като украински поляци. Варшава и сега имаше ⁢наемници в Азов, ‌а над 50% от анкетирани поляци поддържалиучастие на полски части във военните действия на страната на Украйна като сформираните понастоящем военни отряди‍ за „териториална отбрана“ от доброволци на временна военна служба. Т.е. заобикаляне на евентуални планове за бъдеща намеса. Русия едва ли би⁤ останала⁢ равнодушна.

На ⁤5 май 2022 г. полският президент Дуда ‍заяви, чемежду Полша и Украйна – повече няма да има⁣ граници. ‌Или ще се отиде към ‍създаване на ⁣нов двудържавен ⁣субект както Русия-Беларус, ⁢поне на хартия засега? ​Това ми ⁤напомня старата съветско-щатска ⁤историческа лъжа: че ВСВ започнала на 1.9.1939 г. с ⁢нападение над Полша от Берлин. Нищо подобно! ВСВ започва през октомври 1938 ‍г. с окупацията на Чешки Шчечин, Моравска Силезия!

Цифрите в милиони души за⁣ бежанци, бегълци и мигранти от ​Украйна са динамични, а достоверността за оказваната‍ хуманитарна помощ също е в⁤ категориите ​на ​теорията на вероятностите. Съотносима с кредото на Ото фон Бисмарк: „Най-много ‍се лъже преди избори, по​ време на война и след лов”. То касае гигантската хибридна война ⁣ и борба с фейк-новините чрез свои​ лъжи, санкциите, експулсирането на ​нежелани лица,⁢ военните загуби. Дори президентъпват до информацията, която споделяме!

Нека се надяваме, че ⁤нашите лидери ще вземат мъдро решение по отношение на енергийната сигурност на страната и ще намерят⁤ баланс между икономическите интереси и националната сигурност.

! Благодарим ви за ​подкрепата!

Ако и вие смятате, че Черно море трябва да⁢ остане зона на мира и сътрудничество, ⁤споделете този пост и подкрепете идеята за мирно съвместно съществуване в региона. Нека заедно работим за мир и ⁢стабилност в Черноморския регион!

аниченията и ще​ достигнем ​до повече⁣ хора!⁣ Благодарим ви за подкрепата!

Ако и вие смятате, че ‍Черно море трябва ‌да остане ⁤зона на⁤ мира и сътрудничество, споделете този пост‍ и подкрепете идеята за мирно съвместно съществуване в региона!

информацията, ‌която споделяме!

Нека се ⁢надяваме, че‍ нашите лидери ще вземат мъдри решения и ще ⁣намерят начини да защитят интересите на страната и гражданите‍ си в този сложен период. Важно е да‍ се работи за развитие на алтернативни енергийни източници и да‍ се намали зависимостта от вноса на газ и нефт от Русия.

нално, че и Москва ще отзове ⁢г-жа Митрофанова. Империята отвърна​ на удара ⁣реципрочно + 2 след​ месец.Сложното е, че ние имаме в Москва 13 дипломати с посланика, в т.ч. с „1/2-курортистки бройки”. Руснаците‌  имат освен 44 притежатели на диппаспорти в София 4 в ГК-Варна и 3 в⁢ Русе. Summa summarum  51 руски⁢ : 18 български ‌ДП​ с 5 ⁣от ГК-Санкт Петербург и -Екатеринбург. Точната бройка на експулсираните реално руски⁣ и български ЗП – служители, (ЗП =задгранично представителство), вероятно е известна на ДАР, ДАНС,‌ ВИ, ⁢ФСБ, ГРУ, ВР. МС млъкна по темата,⁣ която и без това не разбира, а МВнР прекрати⁣ актуализацията ​на публично достъпния преди списък ⁣на дипломатическия​ корпус с Русия. Кирчовците ⁣ не са се похвалили да са поискали реципрочност, паритет в​ бройките. Или ⁤МВнР, нали според⁤ г-жа⁣ Генчовска⁢ имаме 2 външни политики? При експулсациите нашето посолство ставанефункционално ‌по състав!

Да не⁢ стане като ⁤с десетките чешко-руски експулсирания на дипломати и АТСлужители през април-май ⁢м.г.⁣ (на⁤ последния етап поне 110 срещу ⁢63) ! Тогава при неприцизирани експертно ‍политически решения в ⁢отсъствие на паритет в бройките ⁢на ‍дипломатически, АТС⁤ и местни служители най-големият​ чешки‍ стопанско–дипломатически комплекс в‍ чужбина, т.е. в Москва, се оказа без персонал! Местните​ служители не ⁤са дипломати ⁣и държавите с по-висок ⁣жизнен стандарт по-често ги предпочитат поради техническа⁣ експертност и финансови‍ съображения, за ⁢сметка на възможни рискове и компромиси с изискванията за секретност.‌ По традиция ‍Москва и Пекин ‌разчитат ​повече на свои дългосрочно командировани  и добре проверени АТС едва ли случайно.

В експулсирането на руски посолски⁣ персонал участваха ​дори‌ Църна гора и Скопие.

Рушенето и повреждането ⁣на съветски и руски ⁢военни паметници е друга ​форма на протест срещу руската „военна операция” в Украйна. В Западна Европа не се случва. Рушене се пракни гледни точки⁣ и информация!

Ако и⁣ вие споделяте ​мечтата за Черно море като зона на мира и искате да подкрепите ​идеята за алтернативни енергоизточници, споделете този пост и​ го ⁢направете​ видим за повече хора. Нека работим заедно ⁤за по-добро бъдеще!

и​ и актьори ‌като Веселин Калановски –‍ със съдействието на‍ Софийския общински съвет – ​с пубертетски преименования на измислени алеи, площадчета⁢ (на⁣ името⁢ на Борис Немцов, убит опозиционер на‍ Путин, както в Прага), храстчета, лехички и тротоари (може⁣ и тоалетни чинии, ⁢защо не?) пред руското посолство, ползвани предимно за облекчаване на махаленските‍ кучета.

Империите не прощават! Нима СОС и безотговорници актьори, полит-аматьори или⁢ т/ц/ицинци, които вероятно не могат да⁣ заковат една табелка, ще компенсират на данъкоплатеца⁢ повишените цени на газа и нефта от Русия ‌докато нямаме още достатъчно алтернативни енерго-източници ?

„Искам в Черно море да⁢ виждам платноходи, яхти, мир и любов”, ​бе заявил екс- премиерът Бойко Борисов. ⁣„България няма ​да участва в общ флот с Турция, Румъния и Украйна …” ⁢Черно море –‌ зона на мира!⁢ Остава моя и на мнозина ‌мечта.

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците ‌и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната⁢ гледна точка за събитията!?

#Ние #Нова #Европа #за #проксивойната #Украйна

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.