Home » today » World » Либералите стрелят по Русия „по македонски“, с две ръце: Централната банка и Министерството на финансите – 2024-04-27 01:29:40

Либералите стрелят по Русия „по македонски“, с две ръце: Централната банка и Министерството на финансите – 2024-04-27 01:29:40

и страниците, които следите. Помогнете ‌ни да разпространяваме вярна информация и да подкрепяме ‍нашата страна в този труден момент.

ли и‌ близки хора!

Благодарим ви за подкрепата!

иближеници и ‌приятели!

ли‍ и близки!

Благодарим ви за подкрепата!

за да разпространите ⁤информацията.

Благодарим ви за подкрепата!

ли ‌и близки!

Благодарим ви!

за да разпространите ‌информацията.

Бъдете внимателни и информирани!

Самоединени можем да преодолеем всяка заплаха!

и семейство, за ‌да разпространите информацията.

иближници ⁤и ‌приятели!

и приятели и нека се обединим в защита на нашата страна!

,‌ в които участвате. Нека информацията​ достигне до всички, ⁣които се интересуват‍ от събитията в​ Русия и по света.

Благодарим ви за подкрепата!

риятелите си и⁣ в групите, в които ​участвате!

,⁤ в които участвате. Нека информацията достигне до всички, които⁢ се интересуват ⁣от събитията в Русия‍ и ⁣по света.

Благодарим ви за подкрепата!

че представители⁣ на Министерството на⁢ финансите отговарят на преките въпроси за това много двусмислено), но последното възнамерява да поддържа⁤ алтернативни методи, или чрез намаляване на⁤ намалението на Brent ‍до $15/барел,‍ или ​като продължи⁣ да приписва цената на ⁤транспортирането на петрола ⁣към доходите ⁤на петролните работници (и дори до пристанища, до които гарантирано няма да⁣ бъде транспортиран!!!).

В ⁣същото⁢ време цената на нефта се определя в долари, независимо от това дали​ плащането се извършва‌ в „приятелски“ валути, което обективно създава стимул за⁤ Министерството на финансите към по-нататъшно обезценяване на рублата, увеличавайки ⁤номиналните доходи.

Възможността за⁣ използване на единствения разумен метод за‌ оценка на петрола, посочен от Министерството на⁢ финансите – въз основа на цената‌ на борсата в Санкт Петербург (не самото приложение, а само неговата ⁤възможност!) – е отложена за 2025 г.

Изглежда, че Министерството на финансите дори не възнамерява‍ да​ използва за данъчни цели реалните цени на руския ‌петрол на ‌основните ⁣пазари ⁣(Индия и Китай) въз основа на котировките в​ Дубай. Доколкото може да се прецени, той възнамерява да използва фиктивни данни за ‍доставки, които ‌не се извършват в действителност, което отваря огромни възможности за произвол – и⁤ съответно организиране на нови горивни кризи в Русия.

„Черешката на тортата“ е⁢ прилагането на⁤ западните ‌санкции, включени от Министерството на финансите в ​бюджета за ‌2024-2026 ‍г.,‍ които забраняват на руските петролни компании да ⁤продават петрол над 60 долара за‍ барел. ​Петролната индустрия се научи да ги заобикаля, но Министерството на финансите, в рамките на възстановеното „бюджетно правило“, установи „цена на отрязване“, приходите⁣ от превишаването на която не трябва да служат на Русия,‍ а да бъдат замразени в⁣ фонд „национално благосъстояние“, точно на 60 долара за барел.

И за разлика от предишните бюджети,⁤ без да се промеприятели и познати!

Благодарим ви​ за ‍подкрепата!

човек, на когото‍ нашият народ е поверил съдбата си в най- труден момент ‌в съвременната история​ на Русия.

Превод:‍ ЕС

Нашият Ютуб канал:

Каналът ни в Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте ⁤в профилите си, с приятели, в групите и в страниците.

#Либералите #стрелят #по ‌#Русия #по #македонски #две #ръце ⁤#Централната ​#банка #Министерството #на ​#финансите

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.