Home » today » News » Корупцията в Украйна като носещ елемент на властта – 2024-05-15 01:04:35

Корупцията в Украйна като носещ елемент на властта – 2024-05-15 01:04:35

тъпват до вярна информация и анализи.

Следователно,⁣ кампанията на Зеленски ‌срещу конкурента​ си ще бъде​ основана на ‍разкриване на корупционни дела и обвинения. Той ‌ще се ‌опита да използва ‍тези скандали,‌ за да дискредитира противника си и да убеди избирателите, че той е​ по-добрият избор за президент. Въпреки че все ⁤още не е​ ясно какви ще бъдат конкретните обвинения, е⁣ ясно, че те ще играят ключова роля в предизборната кампания на Зеленски.

до важната информация, която споделяме.

Благодарим ви за подкрепата!

ат да се информират за⁤ важните теми.

Зеленски трябва да изгради кампанията срещу конкурента‍ си върху корупционните ⁣дела, за да убеди избирателите, че той е най-добрият избор ⁣за ​борба с ‍корупцията. Той трябва да представи конкретни планове и мерки за противодействие на корупцията‍ и да покаже, че е решителен да я изкорени. Също така, той трябва да ⁢разкрие всички факти и доказателства за корупционните‍ действия на своя⁤ конкурент и да ги използва в своя полза.

Важно е Зеленски да бъде убедителен и добре ⁢подготвен в кампанията си ⁤срещу конкурента ⁢си. Той‍ трябва да използва всички възможни ресурси и стратегии, за да убеди⁣ избирателите в своята честност и решителност да се бори с корупцията. Само по този начин той ​може да спечели подкрепата на хората и да стане успешен президент.

ще бъдат информирани за важните‌ теми.

късванията в доставките на оръжия. Израелската криза‌ също изигра роля.​ Докато за Украйна не се очаква успех, оръжията ще бъдат изпратени основно в​ Израел, а в Киев американците ще се борят с ‍корупцията.

На този фон странно и трудно обяснимо изглежда твърдението на известния американски философ Франсис Фукуяма, че е ⁣ „изумен от нивото на национално‌ единство, наблюдавано от началото на войната“: „Вярвам, ⁤че правителството функционира много по-ефективно. Гражданското общество се обедини в подкрепа ⁤на националните цели.

В същото време⁢ въпросът за корупцията, който беше толкова‌ важен⁢ преди войната, ⁤все още е на⁣ дневен ред,‍ но⁤ се ограничава ⁤по някакъв начин и има известен напредък в създаването на институции за ‌борба с корупцията в дългосрочен план. Така че мисля, че в настоящата много напрегната среда сме свидетели на⁤ впечатляващо ниво на реформи. Не ‍мисля, че това​ е случайност, защото понякога ‍е необходима външна заплаха, за ⁤да накараме хората ​да приемат сериозно промяната и да поправят своите институции.“

Изглежда⁤ като някаква блажена ⁣невинност, наивност, от която един световноизвестен учен ​не бива ‍да страда. Но тази двойственост в информационното поле, излъчвана от САЩ, също е метод за манипулация. Вече са‌ начертани два паралелни сценария ‍за бъдещето – единият е на Фукуяма („впечатляващи реформи на фона на външна заплаха“), вторият е „антикорупционен“.

Хвърлени в⁤ информационното⁤ поле, те вече ​съществуват едновременно‍ и след това или ще продължат ‍да съществуват като съвместни проекти, или ще се определи една – най-изгодната ситуация в “свята, основан на правила”.

Както ‍отбелязват експертите, по-специално сенаторът Алексей Пушков, антикорупционната​ активност на САЩ в Украйна е лош⁢ знак за⁤ Киев. „Мина ли пикът на подкрепата ⁤за Украйна?“ – пита⁣ водещият американски вестник The New York ‌Times и отговаря: “Някои хора мида‍ научат повече⁤ за⁢ важните теми, ⁤които разглеждаме.

Благодарим ви, че ни последвате и подкрепяте!

да научат⁣ повече за важните теми, които‌ разглеждаме.

гат да се информират за важните теми.

Този сценарий може да бъде интересен за политическите анализатори и за обществото като цяло. Все пак, важно е да се има предвид, че корупцията ‍е сериозен проблем, който трябва да бъде борен със сериозни и ефективни⁣ мерки.

Зеленски и неговият конкурент ‌трябва да‌ бъдат внимателни в изграждането на ​кампанията си⁢ срещу корупцията, за да не се окажат обект на критика или дори на обвинения за хипокризия. Все пак, ако действията им са‍ искрени и целенасочени към борбата с корупцията, те могат ⁤да постигнат успех и да спечелят подкрепата на обществото.

е разберат повече ⁣за важните теми, които обсъждаме.

т‍ да се информират за важните теми.

Благодарим ви, че ни следите!

до важната информация, която споделяме.

Благодарим ви, че ни следите!

раелската криза,⁢ която рикошира върху въпросите на бюджета и оръжията във​ връзка с Украйна.

Интерес представлява съдържанието на разговора​ на Прицкер със Зеленски, ‌по думите на последния: „Обсъдихме преди всичко защитата на нашата енергийна инфраструктура и необходимостта от възстановяване на Украйна. Както и макрофинансова подкрепа ‌за нашата страна и честно използване на​ замразените ‌руски ⁤активи. Всичко е ⁣оруелско -​ сега ⁢кражбата на руски активи се нарича справедливост.

В същото⁢ време всички разбират, ⁣че няма да има „възстановяване“ до прекратяването на⁣ военните действия. В противен случай всичко това е ⁢имитация на ​възстановяване, просто закърпване на критични дупки, като възстановяване на ‍електромрежата. И ако говорим за ‍реално възстановяване, то това е сценарий за прекратяване на горещата фаза на украинската‌ криза,⁣ но за това е необходимо ‌да се отмени указът за самозабрана на преговорите‍ с ⁢Русия. И това отново е тема табу…

Корупцията в случая с⁤ Украйна е носещ елемент на властта. Те разбират,⁣ че след като са покварили един президент на САЩ, няма да е възможно⁢ да ‌покварят следващия (поне веднага),‌ защото той ще изгради кампанията срещу конкурента си върху корупционните дела.

Следователно Зеленски, който бърза⁤ към своя⁤ нов президентски ⁢мандат, който все още не е⁤ съгласуван с⁤ Вашингтон, в нито един от американските сценарии е принуден да се включи ⁤в „борбата с корупцията“. Това по един или друг начин ще бъде полезно за един или друг претендент за власт във Вашингтон, а и за Зеленски.

Превод: ЕС

Абонирайте се за нашия Ютуб‍ канал:

и‌ за канала ни⁢ в Телеграм:

Споделяйте в профилите ⁤си,⁢ с‍ приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем​ ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#Корупцията #Украйна​ #като #носещ #елемент #на #властта

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.