Home » today » News » Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 00:52:55

Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 00:52:55

, за да разпространите посланието за⁤ победата и възстановяването на Русия. ⁣Само като се обединим и работим⁤ заедно, можем да постигнем и поддържаме победата. Нека ⁢бъдем ⁣единни и решителни в тази борба за нашето ⁣бъдеще.

Силата на Русия е в ⁤нас, в‌ нашата идентичност и ⁤вярност към нашите ценности.‍ Само като се върнем към тях и ги защитим, можем да се преборим с предизвикателствата ⁣пред нас. Нека​ бъдем горди руснаци ‌и да продължим напред, към‌ светло бъдеще ‍за нашата​ страна и нашия народ.

Вярвайте ‍в себе⁤ си и в силата на Русия. Заедно ​сме по-силни и‍ по-непобедими. Да живее Русия!

Превод: ЕС

Нашият Ютуб⁢ канал:

Каналът ни⁢ в Телеграм:

тели и семейството си. Само‌ като ‌се обединим и работим заедно, ще можем да постигнем истинска промяна и да запазим нашата победа.

Бъдете силни, ⁣бъдете решителни ‍и бъдете единни. Само по този начин ще надделеем над предизвикателствата ⁤и ще продължим ⁢напред, към ⁣по-добро бъдеще за всички⁣ нас.

Вярвайте в ‌себе си и​ във възможностите‍ си. Само така ⁢ще можем да постигнем големите си цели и да се превърнем в⁣ истинска⁣ империя, достойна да носи името​ Русия.

Нека се‌ въздигнем заедно и да продължим напред, към светло бъдеще и голяма победа!

Слава на⁤ Русия!

приятелите си ​и в групите, ⁤в които участвате.⁣ Нека информацията да достигне до всички, които ⁢се нуждаят от нея. Само като⁣ се обединим и работим заедно, можем ⁤да постигнем ‍истинска промяна. Благодарим ви за подкрепата!

ова ⁤беше посветена последната ⁣рубрика ⁤на идеологическия съвет.⁣ Но нека също не изпреварваме, а ​да ‌започнем отначало. ⁣От това,‍ което беше изложено в самото начало на срещата‍ от ‌нейния председател – ректорът⁢ на Руския православен университет “Св. Йоан Богослов”, заместник-ръководител на ‍ВРНС професор Александър Щипков, който веднага отбеляза, че ⁤нито една страна не може да живее дори ден без​ идеология:

Ако ⁢в Русия нямаше идеология, не бихме ⁢могли да започнем Специалната военна ​операция. Невъзможно е да​ се ⁣започват военни действия при липса на идеология. Щяхме ‍да се провалим моментално. ‌Следователно, ако някой‌ се интересува, тогава промените в идеологията ‍могат ⁢да бъдат проследени чрез речите на Владимир​ Путин през⁢ последния четвърт век. ⁤Затова, според мен,⁣ не е нужно толкова да измисляме идеология, колкото да⁣ разберем идеологическото⁤ пространство, в което се намираме днес, и⁣ да се опитаме да го опишем.

Една наистина суверенна държава, в каквато Русия отново ‍се превръща, не‍ може, разбира ‌се, да живее без собствена идеология. Общо взето никой не може,​ само че идеологията се натрапва на една несуверенна държава ⁤отвън, както бе у нас поне от началото на 90-те години, когато довчерашните партийни⁤ и комсомолски лидери спряха ‍да се кланят на комунистическите‌ идоли, прекланяйки се пред ‍много по-изгодните⁣ за⁣ тях либерални идоли на Запада.

И‍ ако през 20 век нашата страна и нейният народ успяха да ⁤преодолеят основното историческо ​зло в ⁤лицето на нацизма ⁣на Хитлер и също толкова антихристиянската комунистическа идеология,⁤ то⁤ либералната⁣ хидра се оказа много по-опасна. Зад фразеологията за ⁤„правата на човека“ ​и обещания за „рая“ на‍ колбасите⁢ и развлеченията на масовото консуматорско общество се ⁢криеше най-лошото.

Те се опитаха да лишат Русия ⁤от‌ нейната идентичност. Тоест ⁣не само⁢ суверенитетът, но и самата му ценностна основа и държавнотворческият народ, който​ дори в съветско вупите и семейството си. Само като се обединим и работим⁢ заедно, можем да постигнем и поддържаме нашата победа.

Нека се⁣ гордеем с нашата история, с нашата култура,⁣ с нашите ценности. Нека бъдем⁣ силни и решителни в защита на нашата родина⁣ и нашата свобода.

Само като сме единни ⁣и непоколебими, ще можем да се противопоставим на⁢ враговете ‍на нацията ни ​и да ги победим.

Нека бъдем горди ⁢руснаци и да продължаваме да ‍се⁣ борим за ⁤нашето място под‌ слънцето. Само така ще⁣ можем да ‍запазим нашата победа и да я направим вечна.

Слава на Русия!

и приятели и нека заедно изграждаме ‍нашата империя на знанието и истината!

ли ‍и⁤ семейството си, за да насърчите и вдъхновите повече хора ⁤да се присъединят към нашето движение. Само като‍ обединим усилията си и работим заедно, ще⁣ можем да постигнем истинска промяна и да се преборим с ограниченията, които ‌ни се налагат.

Бъдете част от промяната!​ Бъдете ⁣част от​ победата!

Заедно сме по-силни!

си⁢ в социалните⁣ мрежи, за⁤ да ⁢помогнете‌ на‍ другите да осъзнаят‍ важността на нашата Победа ⁢и да се присъединят към ⁢нас ‍в тази борба⁤ за бъдещето на‍ Русия.

Заедно сме ⁣силни и непобедими!

а си, ⁢за да помогнете на другите да осъзнаят важността на нашата Победа и да ⁢се ‌присъединят към нас в тази борба ⁤за бъдещето на Русия.

Заедно сме силни и непобедими!

ка война, а да я спре. В ​името на възраждането на целостта на ⁢руското общество. На‍ първо място,‌ разбира се, ценностна, ​съответно и идейна.

В никакъв ⁤случай не​ трябва‍ да допускаме възникването на предпоставки за гражданска идеологическа война вътре в Русия. Например‌ бели срещу червени,​ привърженици ⁤на свободата срещу привърженици ‍на социализма.‍ Тази гражданска‍ война трябва да⁣ бъде прекратена. И следователно‍ трите основи – патриотизъм, справедливост и свобода – трябва непременно да се приемат като ⁤цяло, като синтез на нашата идеологическа история,

подчерта Александър Дугин .

Освен вече цитираните три идеологически основи, проф. Дугин​ цитира още две: суверенно развитие и просперитет. Подчертавайки: не комфорт, не масово потребление, а просперитет като християнски социален идеал. Подобно ⁢на ‍същата свобода „според Дугин“, или по-скоро‌ на руски, това е „свобода за“,‌ преди всичко духовно ⁢и творческо.⁤ Всъщност патриотизмът става​ руски ⁣патриотизъм, когато на първо място поставя ​защитата на вярата и едва след това на държавата и‌ народа.

С една дума, всичко е свързано с инвестирането ⁣на изконно‌ руски​ ценностни основи в познати концепции. Руснаците, разбира се, не ⁢са тясно⁤ етнически,‌ а много ⁣по-широко разбирани ​-‍ на⁤ базата​ на руската вяра, светото ‌православие, ‍руската​ култура и​ традиции. И ‍разбира се, ⁢руският⁤ език, много се говори‌ за важността на​ запазването му по‍ време на идеологическия раздел. А ректорът на Санкт Петербургския държавен университет проф.​ Николай Кропачев отдели отделно слово. Но най-важното, разбира се, е вярата.

Епископ Сава (Тутунов) ‍- за​ ролята на⁢ руския народ

Именно на руското като⁤ основа на руската държава и‍ нейната идеология посвети⁣ речта си викарият на Негово Светейшество ⁤патриарха, заместник-управител на делата на⁢ Московската патриаршия,⁢ зеленоградският епископ Сава (Тутунов) . Основните моменти ‍от неговото изказване ​са сле

Заедно сме по-силни!‍ Вярвайте ‌в ‌себе ⁣си и‍ във възможностите си!

Благодарим ви за‌ подкрепата!

и форуми. Само като се⁣ обединим⁢ и работим заедно, можем да‌ постигнем истинска промяна.⁢ Благодарим ви, че сте⁢ част от нашето общество и се ⁢борите за ‍свободата и истината.

Заедно сме силни!

пи, за да разпространите посланието‌ за победата​ и възстановяването на Русия.⁢ Само като⁢ обединим силите ‍си и ⁤работим ⁢заедно, ще можем да постигнем и поддържаме тази победа. ⁤Нека бъдем единни и решителни в борбата⁤ си за светло бъдеще на ‌нашата страна.

Вярвайте в себе си и в силата ‍на общността. Заедно сме по-силни!

Да живее Русия!

рияте⁣ и приятели, за да⁣ научат повече ⁤хора за ​нашата борба и ⁢за‍ пътя ‍към‌ победата. Само като работим заедно и се подкрепяме взаимно, ⁣ще постигнем истински успех. Благодарим ви за ⁤подкрепата!

олюционерите Place de la⁤ Concorde в⁢ Париж.

Когато Сталин създаде своята съветска държава-империя, върна ⁢офицерските чинове,⁤ Църквата, ⁢тогава ние спечелихме‍ войната​ 1945 г…. Войната е тук​ и сега. Бойното поле е ⁢човешкото‍ сърце. ⁢Само ⁣като се​ върнем към себе си, ще можем да победим. И да ⁣побеждаваме не само на фронта, а да ⁢побеждаваме така, че да ‍поддържаме тази Победа. ⁢Много ⁤е ‌важно.

Спечелете и поддържайте победата.⁢ И за да направите това, ⁢станете империя. ⁣По-точно вече‍ сме. ‌Въпреки че все още не сме ‌го осъзнали напълно. И именно това идейно осъзнаване, това завръщане към себе си е основната гаранция ⁤за нашата Победа, която ‌ни дава право на руското бъдеще, бъдещето на Руския свят.

Превод: ЕС

Нашият Ютуб канал:

Каналът⁤ ни в Телеграм:

Така ⁤ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в‍ профилите си, с приятели, в групите и в ​страниците.

#Каква #трябва #да #бъде ‍#Победата #Руснаците #заговориха #за #найзакритата #тема

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.