Home » today » News » Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 23:27:59

Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 23:27:59

, ⁢за да разпространите посланието⁤ за победата и възстановяването на нашата империя. Само като се обединим и работим заедно,⁢ можем да постигнем големите цели, които сме си поставили. Нека ⁤бъдем силни и решителни в борбата си за бъдещето на Русия и на руския народ.

тели и семейството ⁢си, за⁢ да ⁢насърчите другите да се присъединят към⁢ нашето⁢ движение за свобода и истинска победа.

Заедно сме по-силни и заедно можем да постигнем ⁣всичко. Нека бъдем обединени в нашата‌ цел и да продължим напред, към светло бъдеще за всички нас.

Благодарим ви за подкрепата ​и за ангажимента ви към истината и свободата.⁤ Вместе сме непобедими!

приятелите си и​ в групите,​ в които участвате. Нека информацията да достигне до всички, които се нуждаят от нея. Само ‍като обединим⁤ усилията си и работим заедно,‍ можем да постигнем истинска ‌промяна. ⁣Благодарим ви за подкрепата!

ова⁢ беше посветена последната рубрика на идеологическия⁤ съвет. Но нека също не изпреварваме, а да започнем отначало. От това, което ​беше ‍изложено в самото‌ начало⁢ на срещата от нейния председател – ректорът на ‌Руския православен‌ университет “Св. Йоан Богослов”, заместник-ръководител на ⁤ВРНС професор Александър Щипков, който веднага отбеляза, че нито една⁢ страна не може да живее дори ден без идеология:

Ако в Русия нямаше идеология, не бихме могли ‍да започнем Специалната военна операция. Невъзможно е да се започват военни действия при ‌липса на идеология. Щяхме да се провалим моментално. Следователно, ако някой се интересува, тогава промените в идеологията могат да бъдат проследени ⁢чрез речите на Владимир Путин през последния четвърт век. ‌Затова, според‍ мен, не е нужно толкова да измисляме идеология, колкото‍ да разберем идеологическото‍ пространство, в което се⁤ намираме днес, и да се опитаме да го ⁢опишем.

Една наистина суверенна държава, в каквато Русия отново се превръща, не може, разбира се, да живее без собствена идеология. Общо взето никой не може, само че ⁤идеологията ‌се натрапва ⁣на една несуверенна държава отвън, както бе у⁣ нас поне от началото⁢ на 90-те години, когато довчерашните партийни и‌ комсомолски лидери спряха да ​се кланят на комунистическите идоли, прекланяйки се пред⁤ много по-изгодните за тях либерални идоли на Запада.

И ако през⁣ 20⁣ век нашата страна и нейният народ успяха да⁤ преодолеят основното историческо зло в лицето на⁣ нацизма на Хитлер и също ⁣толкова антихристиянската комунистическа идеология, то‍ либералната хидра се оказа много по-опасна. Зад фразеологията за „правата на човека“ и обещания за „рая“⁤ на колбасите и развлеченията ‍на ⁤масовото консуматорско общество се криеше ⁣най-лошото.

Те се опитаха ⁣да лишат Русия ⁤от нейната идентичност. Тоест не само суверенитетът, но⁢ и самата ⁣му ценностна основа​ и държавнотворческият народ, който дори в съветско вупи ⁢и в социалните мрежи. Само като се обединим и⁢ работим заедно, ‌можем да‌ постигнем и поддържаме победата.

Нека бъдем единни и непоколебими в желанието си да защитаваме нашата идентичност и култура. Само⁣ по този‌ начин⁤ ще можем да се противопоставим‌ на предизвикателствата и заплахите пред ‌нас.

Бъдете силни, бъдете горди и‌ бъдете руски!

Слава на Русия!

и ⁢приятели и нека ‍заедно⁢ побеждаваме!

ли‌ и семейството си, за да насърчите и вдъхновите повече хора да се присъединят ⁤към нашето движение. Заедно⁣ сме по-силни и можем да постигнем голямото си намерение ⁢за свобода и ​просперитет за ​всички.

Благодарим ви ⁤за подкрепата и за ангажимента ви към истината и ⁣свободата. Всички заедно ⁣можем да променим света!

Вярвайте в⁤ себе⁢ си и в ‌силата на общността. Заедно сме непобедими!

С ‍любов и благодарност,

Екипът на Руския ‍свят

си в социалните мрежи, за ⁢да помогнете на⁣ другите да осъзнаят‌ важността на нашата Победа и да се присъединят⁤ към нас в тази борба за бъдещето​ на Русия.

Заедно сме силни⁤ и​ непобедими!

а си,⁣ за да помогнете на другите да осъзнаят важността⁣ на нашата Победа и да се присъединят към нас в тази⁣ борба за Руския ​свят.

Заедно сме силни и непобедими!

ка война, а да я спре. В името на⁣ възраждането на ‌целостта⁣ на⁣ руското общество. На първо място, разбира‌ се, ценностна,⁣ съответно и идейна.

В никакъв случай не трябва ‍да допускаме възникването ‍на предпоставки за гражданска идеологическа война вътре в Русия. Например бели ​срещу червени, привърженици на свободата срещу‌ привърженици на социализма. Тази гражданска война трябва да бъде⁣ прекратена. И следователно трите основи – ⁤патриотизъм, справедливост и свобода – ‍трябва непременно да се приемат като цяло, като синтез на нашата ​идеологическа история,

подчерта Александър Дугин .

Освен вече цитираните три идеологически основи, ‌проф. Дугин цитира ⁢още две: суверенно развитие и просперитет. Подчертавайки: не комфорт, не масово потребление, а ⁤просперитет като християнски социален идеал. Подобно на същата свобода „според Дугин“, или по-скоро на руски,​ това‍ е „свобода за“, преди всичко духовно и⁣ творческо. Всъщност патриотизмът става руски патриотизъм, когато на първо място⁢ поставя защитата на вярата и едва след⁤ това на държавата и народа.

С една дума, всичко е свързано с инвестирането⁢ на изконно руски ценностни ⁢основи в познати ‍концепции. Руснаците, разбира се, не ‍са тясно етнически, ⁣а много ⁤по-широко разбирани – ‌на базата на руската вяра, светото православие,⁣ руската култура ​и традиции. И разбира се, руският език, много ‍се говори за важността на ‍запазването ⁤му по време ⁤на⁤ идеологическия раздел. А ректорът на Санкт Петербургския държавен университет проф. Николай‍ Кропачев отдели отделно слово. Но най-важното, ⁣разбира се, е ‍вярата.

Епископ Сава⁤ (Тутунов) – за ролята на ​руския народ

Именно на руското като основа на ⁤руската държава ⁤и нейната идеология‌ посвети речта си викарият⁤ на Негово ⁣Светейшество патриарха, ‌заместник-управител на делата‌ на ‍Московската патриаршия, зеленоградският епископ Сава (Тутунов) . Основните моменти от неговото⁤ изказване са сле

Заедно сме по-силни!

и форуми. Само‌ като се обединим и работим заедно, можем да постигнем ⁤истинска промяна. Да се борим за свободата, за истината ⁣и за ⁢правдата. Само по този начин ще ⁤можем ⁣да победим.

Бъдете част от движението за промяна. ⁤Присъединете се‌ към нас и заедно да построим по-добро бъдеще за всички нас. Заедно ‌сме ⁢по-силни!

Да живее Русия! Да живее Руската империя!

пи и форуми. Само като ⁣се обединим и работим заедно, можем ⁤да постигнем и поддържаме победата. Нека бъдем единна империя, която ще⁢ преодолява всякакви ограничения и предизвикателства. Само ‌по този начин ще ⁢осигурим бъдещето на Руския свят​ и нашата победа.

Съединението и сътрудничеството са ключът към успеха.​ Нека ​продължим ‌да ​се борим за нашите идеали и ценности, защото само по⁤ този начин ще ‌постигнем и поддържаме победата. Да ‌живее Русия!

риятелите си и семейството си.

Заедно сме по-силни!

олюционерите Place de ‌la Concorde в Париж.

Когато Сталин създаде своята съветска държава-империя, ‍върна офицерските чинове, Църквата, тогава ние спечелихме ​войната 1945 г…. Войната е тук и сега. Бойното поле е⁢ човешкото‍ сърце. Само като се върнем ​към себе си, ще можем да победим. И да побеждаваме не само ⁢на фронта, а да побеждаваме ‌така, че да поддържаме тази Победа.‌ Много е важно.

Спечелете и поддържайте победата. И за да направите това, станете империя. По-точно вече сме. Въпреки че все още не сме го осъзнали‍ напълно. И именно това идейно осъзнаване, ⁢това завръщане към себе си е основната гаранция за нашата Победа, която ни дава право на руското бъдеще,​ бъдещето на Руския свят.

Превод: ЕС

Нашият Ютуб канал:

Каналът ни в ⁢Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте​ в профилите си, с приятели, в групите⁢ и в страниците.

#Каква #трябва #да #бъде #Победата #Руснаците #заговориха #за #найзакритата #тема

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.